Лайм

Все через рідкісну хворобу: дівчину прозвали Чубаккою через зайве волосся по всьому тілу

Перші симптоми Саманта почала відчувати у 8 років

28-річна Саманта Аллен зіштовхнулася з безжальною критикою оточуючих через одну особливість у своїй зовнішності. У дівчини діагностували синдром полікістозних яєчників, тому все її тіло вкрите волоссям.

Незважаючи на недуг, рішуча Саманта надихає своїм прикладом інших у соціальних мережах. "Багато жінок писали, що я смілива", - поділилася вона. Про це пише видання New York Post.

Фото: instagram.com/bodyicanflaunt

Синдром полікістозних яєчників – рідкісне захворювання, при якому яєчники виробляють аномальний рівень чоловічих статевих гормонів та викликають гірсутизм (надмірне зростання волосся у жінок та дітей за чоловічим типом). Цим недугом страждають близько 10% жінок дітородного віку.

Аллен, яка переїхала в Оклахому зі штату Нью-Йорк минулого року, почала відчувати симптоми захворювання у ранньому віці. За словами дівчини, вона голить ноги з 8 років, а в 11 років у неї з'явилося волосся на обличчі.

Фото: instagram.com/bodyicanflaunt

Саманта каже, що через зайве волосся на тілі однокласники знущалися і постійно жартували над нею. "Мене прозвали Чубаккою, жирною тварюкою, мужиком", - заявила розчарована дівчина, маючи на увазі пухнастого персонажа із "Зоряних воєн". "Я особисто не знала навіть половини людей, які знущалися з мене. Як тільки почалися глузування, в ситуацію, що склалася, почало втручатися все більше і більше людей, включаючи моїх членів сім'ї", - додала вона.

Фото: instagram.com/bodyicanflaunt

Рідкісне захворювання було не єдиною проблемою в житті Саманти. У 25 років вона потрапила до лікарні через ожиріння – на той момент її вага досягла позначки 275 фунтів (майже 125 кг). У дівчини ледь не відмовили усі органи. "Я відчувала, що ось-ось знепритомнію і дуже ослабла. Ферменти печінки повинні бути в межах 0-40, а мій рівень був 127. Це був тривожний дзвінок для мене. Мені довелося прийняти той факт, що я не могла схуднути самостійно" , – пояснила Аллен.

Дівчина вирішила позбутися зайвих кілограмів хірургічним шляхом та зробила баріатричну операцію у 2019 році. В результаті їй вдалося схуднути на 100 фунтів (45 кг).

Фото: instagram.com/bodyicanflaunt

Після успішної процедури Саманта почала активно вести блог у соціальних мережах, де ділиться своєю історією. Вона каже, що отримує багато негативних повідомлень, але є й ті, хто дякує дівчині за сміливість. Люди зі схожими історіями пишуть Аллен і захоплюються її хоробрістю.

Фото: instagram.com/bodyicanflaunt

Зараз героїня на дев'ятому місяці вагітності. "Я була дуже здивована і стурбована, тому що при синдромі полікістозних яєчників завагітніти майже неможливо. Я поставила мільйон запитань своєму лікарю, щоб зрозуміти, чи можу я пройти це випробування. Вже скоро я маю народити. Зараз у мене немає жодних ускладнень, і я відчуваю себе найщасливішою людиною у світі", - підсумувала Саманта.

  • Немовля тільки народилося, а виглядає вже на 40. Хлопчик уже став знаменитістю у пологовому будинку та соцмережах.
  • Дівчина спить тижнями, але це не казка про сплячу красуню. Такий діагноз зустрічається у людини на мільйон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії