Лайм

Славу Камінську з новою стрижкою порівняли з Таїсією Повалій

Фанати продовжують бурхливо обговорювати імідж зірки

Екс-учасницю гурту "НеАнгели" Славу Камінську, яка нещодавно здивувала шанувальників новою зачіскою та кольором волосся, порівняли з колегою по сцені – українською артисткою Таїсією Повалій. Люди в коментарях написали, що зараз Слава виглядає так, як Таїсія "у найкращі свої роки".

Камінська опублікувала у своєму блозі в Instagram кадр, на якому з'явилася в ефектному чорному вбранні, а завершили образ високі чоботи та масивні аксесуари. "Добрий вечір. Іноді я можу психанути з користю для себе, але це рідкість", - написала артистка про свій сміливий експеримент.

Фото: instagram.com/babaslavka

Проте фанати звернули увагу не лише на спокусливий образ співачки. Вони бурхливо обговорюють новий імідж зірки. "На Повалій схожа", "Схожа на Таїсію Повалій (не зараз звичайно, а в найкращі її роки)", "Я подумала, звідки в моїй стрічці Таїсія Повалій?! На цьому фото дуже на неї схожі", - висловилися з цього приводу підписники.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Також були й ті, кому новий імідж Слави Камінської нагадав інших знаменитостей: американську підприємницю Хлою Кардаш'ян та американську співачку Брітні Спірс.

Слава Камінська та Таїсія Повалій Фото: instagram.com

Нагадаємо, Слава Камінська - українська співачка, колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели", дизайнерка та інста-блогерка. Після розпаду колективу заявила про старт сольного проекту. У березні 2021 року вийшла сольна пісня під назвою "911", а незабаром і відео на цю пісню. Двічі була заміжня: зпершим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другий - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище екс-обранця вирішила залишити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності