Лайм

Джамала повідомила про смерть близької людини: Неймовірно важко

Померла "творча мама" співачки

Джамала відпочиває у сонячному Єгипті, звідки регулярно ділиться з шанувальниками пляжними фото. 3 лютого співачка опублікувала новий допис, але цього разу він був не радісним. На створення публікації артистку спонукав сумний привід - вона дізналася про смерть близької людини.

Переможниця "Євробачення-2016" повідомила в Instagram, що не стало її педагога, яка навчала її вокалу у консерваторії. Для Джамали жінка була не просто вчителем, а й близьким другом. Для артистки це стало великою втратою.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Не стало дуже близького друга, з яким можна було говорити годинами про все. Мого і всієї моєї великої сім'ї. Виняткового вчителя, володаря унікальних вокальних знань, з яким так мріяла колись відкрити вокальну школу. Я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла", - поділилася співачка.

Джамала згадує, що її однокурсники не розуміли, як вчитель та учень можуть бути настільки близькими, і тому часто над ними жартували. "Як близькі подружки. У мене такої і не було, і не буде. Неймовірно важко! Мої щирі співчуття донькам та всім, хто знав чудову Наталю Олексіївну Горбатенко", - додала зірка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка пише, що зараз їй дуже хочеться плакати, але вона одразу починає згадувати життєрадісність вчителя.

"При ній зовсім не можна було сумувати. Зовсім. Як тільки я в її присутності опускала очі, закривадася і на мить пропадала посмішка з обличчя, моя Наталя Олексіївна говорила: "Так, ти щось мені не домовляєш! Чому ти сумна?". Я казала, що все добре, і питала, хіба треба завжди посміхатися. Вона відповідала: "Так!".

Раніше Джамала зізнавалася, що Наталя Олексіївна, яку вона називала "творчою мамою", зіграла велику роль у її співочій кар'єрі, і якби не вона, то, можливо, ми б ніколи й не побачили співачку на сцені. Своій вчителці артистка присвячувала номер на "Танцях з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування