Лайм

Було непросто: модель Ешлі Грем вийшла на зв'язок після пологів та показала перші фото близнюків

Зірка також розкрила імена хлопчиків

Ешлі Грем стала мамою вдруге на початку 2022 року - plus-size модель подарувала своєму чоловікові, фотографу Джастіну Ервіну, синів-близнюків. Через місяць після пологів молода мама вийшла на зв'язок із шанувальниками та показала перші фотографії малюків.

Зворушливі кадри з'явилися на сторінці пишнотілої зірки подіумів в Instagram. На першому фото 34-річна Ешлі тримає на руках хлопчиків, яких вони із чоловіком назвали Роман та Малахі. У підписі до знімку модель поділилася, що материнство далося їй нелегко.

Фото: instagram.com/ashleygraham

"Мої хлопчики були найкращими вчителями і найбільшим нагадуванням про те, що я здатна на важкі речі. Це було непросто, але воно того варте. Досі не можу повірити, що маю троьох дітей. Не можу дочекатися, щоб незабаром поділитися з вами деталями моїх пологів та післяпологового періоду", - написала Ешлі.

Фото: instagram.com/ashleygraham

Джастін та Ешлі виховують також сина Айзека, якому у січні виповнилося два роки. Про другу вагітність пара повідомила, коли модель була вже на великому терміні, і ця новина стала приємною несподіванкою для багатьох.

Фото: instagram.com/ashleygraham

  • На останніх місяцях Грем знялася оголеною і показала величезний живіт із розтяжками. У підписі до знімку Ешлі написала, що чоловікові рубці на її тілі нагадують "дерево життя".
  • Раніше модель Ешлі Грем показала чесні наслідки перших пологів і вони далекі від ефектних фото в купальнику. Її тіло справді змінилося після народження первістка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава