Лайм

Маша Єфросиніна показала, як відбуваються репетиції Нацвідбору - підтримати ведучу приїхав Сергій Притула

Ведучий передав зірковій подрузі естафету ведення відбіркового концерту

За кілька годин Україна обере свого представника на міжнародному конкурсі пісні "Євробачення-2022". На сцені Нацвідбору йдуть останні приготування до прямого ефіру, а також репетиції ведучих та учасників відбіркового концерту.

Маша Єфросиніна, яка разом із Тимуром Мірошниченком вестиме відбір, поділилася в Instagram-історіях кадрами із закулісся та показала сюрприз від Сергія Притули – незмінного ведучого Нацвідбору у попередні роки. Телеведуча зауважила, що їй давно ніхто не робив таких приємностей.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Під час прогону номеру гурту Our Atlantic ведучий з'явився у залі з букетом рожевих тюльпанів, щоб підтримати зіркову подругу та передати їй естафету ведення Національного відбору.

"Є у мене друг, який нагадав, що без сюрпризів життя не таке прекрасне! Як і без таких друзів!, - поділилася Єфросиніна. - Сергій Притула з'явився несподівано з квітами, щоб передати мені естафету ведення Національного відбору на Євробачення! Я розгубилася так, що все почало сипатися з рук".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ведучі обіймалися, щось одне одному нашіптували, а потім Притула вручив Єфросиніній мандаринку. Маша пожартувала, що зацукрує її на згадку про цей момент.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці