Лайм

Камалію звинуватили у невиплаті гонорару співробітниці - співачка дала офіційну відповідь

Виконавиця опублікувала скріншоти листування

Стилістка Софія Невєдомая нещодавно звинуватила українську співачку Камалію у тому, що вона вже три місяці не виплачує їй гонорар за виконану роботу. За словами дівчини, із обіцяних 400 доларів вона отримала лише 200.

Камалія "відновила всю картину подій", щоб розібратися в цьому інциденті. "Залучити Софію до зйомок кліпу режисеру запропонувала я. Подальшу комунікацію з творчих питань я, звичайно, вела безпосередньо — це нормальна практика. Але все, що стосується загального бюджету кліпу, куди включені всі технічні, гонорарні та інші витрати, мене не стосується. Я затверджую загальний бюджет кліпу з продакшеном. Далі всіма витратами та виплатами членам команди розпоряджаються вони", - пояснила виконавиця в офіційній заяві.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Гонорар стилістки становив 400 доларів. У фінальному бюджеті продюсерська компанія повністю прибрала її гонорар, бо стверджували, що стилістка взагалі не працювала. Вона мала прийти з образами напередодні кліпу, але не прийшла. Усі образи ми затверджували не на примірці, а по фото в телефоні. З трьох необхідних образів вона встигла зробити тільки один. У день зйомок стиліст Софія запізнилася. Через це початок зйомок затягнувся, і продакшну довелося доплачувати за оренду студії та персонал. Більше того, вона (Софія) пішла посеред зйомок, нікому не повідомивши. Проте після закінчення знімального процесу ми дали продакшену додаткові 200 доларів на оплату стиліста. І це плюс до того, що продюсерська компанія виставила нам у рахунку", - продовжила Камалія.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото:

Знаменитість зазначила, що її адвокати готують проти Софії позов за фактом наклепу: "Якщо Софія щиро вважає, що я їй щось винна, то вона може сміливо подати проти мене позов. Якщо суд вирішить, що вона має рацію, то я заплачу. А поки що я дотримуюся своєї позиції: все, що я мала сплатити продакшену по бюджету, я оплатила. У продакшену до мене питань бути не повинно".

Стилістка Софія Невєдомая Фото: instagram.com/neveedomaya

Відомо, що зараз Софія Невєдомая знаходиться у Росії. Вона просить переказати гроші на російську кредитну картку. Крім того, незважаючи на свій юний вік, дівчина має цілих три паспорти, зокрема - Росії та ДНР. "А тепер, у такий складний для нашої країни час, вона просить українців підтримати її у вимаганні у мене грошей та їх відправленні до Росії", - заявила також Камалія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші