Лайм

Як зробити мильні бульбашки вдома: 3 простих способи порадувати дитину

Розвага, яка принесе масу задоволення

В умовах війни діти, точно як і дорослі, переживають сильний стрес та відчуття тривоги. Тому батькам дуже важливо знати, чим зайняти своє чадо в складній ситуації. Мильні бульбашки, зроблені разом з дитиною в домашніх умовах, - відмінний спосіб, щоб відволікти малюка і порадувати його.

theLime знайшов у мережі прості рецепти приготування мильних бульбашок і готовий поділитися ними з вами. Спробуйте - це максимально легко!

Фото: unsplash.com

Спосіб 1: основні компоненти, які знадобляться, - мило та вода. Візьміть 100 мл рідкого мила, 20 мл води. Все це потрібно добре перемішати. Секрет такого рецепта в настоюванні – необхідно, щоб суміш настоялася щонайменше 2 години. У такому разі бульбашки не лопатимуться 5-7 секунд.

Спосіб 2: не менш популярний варіант бульбашок із гліцерином. Для приготування знадобляться дві столові ложки гліцерину. Рідини в цьому випадку потрібно півлітра, а рідкого мила – 50 мл. Суміш, що вийшла, теж повинна настоятися не менше двох годин. Варто зазначити, що гліцерин зробить мильні бульбашки міцними та довгоживучими. Засіб є безпечним для шкіри, тому його сміливо можна використовувати навіть найменшим.

Фото: unsplash.com

Спосіб 3: для цього варіанту знадобиться дитячий шампунь – такі мильні бульбашки точно будуть безпечними у використанні та легкими у приготуванні. Візьміть одну столову ложку шампуні та розчиніть її в 1/3 літра води. Щоб бульбашки вийшли міцними, додайте цукор. Ще один плюс цього рецепту у тому, що суміш настоювати не потрібно. Малюк може відразу після приготування порадувати себе мильними бульбашками, зробленими в домашніх умовах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

І в радості, і в горі: Джамала у День вишиванки показала свою колекцію розкішних суконь і сорочок

16 травня 2024 року українці святкують День вишиванки. Співачка Джамала з нагоди свята показала свою колекцію унікального одягу

Подружжя Зеленських привітало українців з Днем вишиванки: образи президента і першої леді

Президент і перша леді України привітали українців з Днем вишиванки 2024 та показали свої вишиті вбрання - фото Володимира та Олени Зеленських

Наша ідентичність: українські зірки в День вишиванки-2024 показали свої найкращі вишиті вбрання

Юрій Горбунов, Лілія Ребрик, Катя Осадча, Руслана Лижичко та інші привітали українців з Днем вишиванки 2024 - пости зірок