Лайм

Jerry Heil та Kalush Orchestra записали для Анджеліни Джолі пісню-послання із закликом допомогти Україні

Музичне звернення з'явилося без будь-якої підготовки

Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі побувала у Львові з гуманітарною місією, і її візит став однією з найбільш обговорюваних подій 30 квітня. Гуманітарна місія надихнула українську співачку Jerry Heil (Яну Шемаєву) на оригінальний куплет, у записі якого взяли участь Kalush Orchestra – представники України на "Євробаченні-2022".

В незвичайному музичному зверненні Jerry Heil згадала Тену - богиню війни, яку Джолі зіграла у фільмі Марвел "Вічні".

"Анджеліна Джолі з власної волі (не за дорученням ООН) прилетіла до Львова. Зустрівши Kalush Orchestra, які готуються до "Євробачення", тієї ж ночі я звернулася до хлопців, і ми записали цей приспів без будь-якої підготовки прямо у них номері", - розповіла Яна в Instagram.

"Спасибі, Анджеліно, за те, що привертаєш увагу всього світу тоді, коли він звик чути, що в Україні війна. Будь ласка, попроси своїх друзів із Голлівуду теж провідувати нас, адже завдяки тобі тепер Україну знову чують!" – написала співачка.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень ОХОРОНА ВІДМІНА (@thejerryheil)

Текст музичного звернення до Джолі у перекладі з англійської звучить так: "Тено, богине війни, Анджеліно, будь ангелом миру для України. Будь ласка, використовая свою суперсилу та перетвори відважних українців на Вічних".

Фільм "Вічні" (2021) розповідає про безсмертних супергероїв, які таємно живуть на Землі та захищають людей від інопланетних лиходіїв. Персонаж Джолі Тена – сувора воїтелька яка може створити будь-яку зброю із космічної енергії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков