Лайм

Старенькі люди просто не витримують: Даша Астаф'єва розповіла про горе в сім'ї

Співачка звинувачує війну у втраті рідних

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва під час війни повністю змінила рід діяльності. Замість виступів та спокусливих фотосесій вона допомагає на кухні одного з київських ресторанів готувати їжу для військових, тероборони, волонтерів та нужденних.

Завдання Астаф'євої – чистити картоплю, але таку монотонну роботу вона не думає міняти на переїзд до безпечної Європи. Також в Україні залишається сім'я Даші, в якій нещодавно сталося горе. В інтерв'ю "ЖВЛ" виконавиця розповіла, що втратила бабусю і дідуся. Їй також не вдалося попрощатися з рідними, які мешкали у місті Покров Дніпропетровської області.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

"Бабусю та дідуся поховали не ми, і це той біль, який залишиться назавжди. Мрію, коли все закінчиться, поїхати на батьківщину, побути там, побачити все. Я бабусю більше року не бачила. У перші дні війни вона була вже в лікарні. Вона питала в мене: "Це правда війна?" А я чомусь вирішила сказати: "Ні, бабусю, у вас же не чути вибухів?" - говорить Астаф'єва. - Вона померла, це мені мама сказала. Дідусь другий теж помер. І зараз чоловік цієї бабусі також у реанімації, у нього просто відмовили всі органи".

Співачка вважає, що війна забирає життя людей навіть у тих містах, де немає бойових дій.

"Я розумію, що старенькі люди просто не витримують усього цього. Я по собі дивлюся - молода дівчина, а в мене все сиплеться: то одне заболить, то інше, то в лікарню треба. Навіть не уявляю, як це виносять літні люди, - розповіла вона. - Дуже багато бабусь, яких зустрічаю на вулиці, починають плакати, кажуть: за що нам все це, чому ми в дитинстві це переживали, і зараз знову?"

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

Даша Астаф'єва заявила, що попри всі труднощі хоче завжди залишатися в Україні. "Наша країна - найкраща, і в неї дуже світле майбутнє. Я вірю, що всі наші люди отримають щасливий квиток для здійснення своїх мрій", - каже вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита