Лайм

Мене знову обдурили: Лія Ахеджакова спростувала новину про напад із перцевим балончиком

Знаменитість розкрила нові подробиці інциденту

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що на російську акторку Лію Ахеджакову напали в театрі з перцевим балончиком. Заявлялося, що це зробив невідомий чоловік під час вистави "Гра в Джин" у "Современнику". Незабаром з'ясувалося, що напад із балончиком – фейк. За словами самої акторки, просто відвідувач у фоє натиснув випадково на балончик і вийшла "справжня інфобомба".

Подробицями інциденту Ахеджакова поділилася у своєму блозі в Instagram. Вона зазначила, що її обдурили, як багатьох інших людей.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Мене знову обдурили, так само, як і багатьох інших, хто читав новини. Я справді не бачила, що хтось щось розпорошує, але ЗМІ та Рен ТВ роздули так переконливо... Мої знайомі та колеги, які там перебували, сказали, що бризнули в мене", - пояснила ситуацію Ахеджакова.

"Як виявилося, це через якісь канали, які розповсюджують хибну інформацію. Зрештою, ніхто в мене нічого не розпорошував, просто фейк якийсь!!! А просто чоловік у фоє натиснув випадково і таку інфобомбу підірвали. Жах! Провокація!" - додала вона.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Користувачі мережі зраділи, що з акторкою все гаразд, а підписники з України написали їй слова подяки за підтримку нашої країни у боротьбі з РФ.

"Бережіть себе! Дякуємо Вам за підтримку українців, Ви - найкраща, але ви живете серед павуків... бережіть себе", "Лія, ви смілива жінка...дуже переживаю за вас... тому бережіть себе", "Дорога Лія Меджидівна, бережіть себе. Ми любимо Вас. Одеса", "Ви велика людина з великим серцем! У країні, в якій ви живете, немає справедливості, на жаль. Закінчиться війна - переїжджайте в Україну. Там таких людей як ви дуже люблять!", "Людина чесно зізнався у своїй помилці. Шляхетно!", "Після війни....ми Вас заберемо в Україну....Вас у нас дуже люблять і поважають...", "Слава Богу, що все обійшлося! Будьте, будь ласка, здорові! Ви - дуже хороша і безстрашна людина! Привіт з Дніпра!", "Неймовірна! Бережіть себе!" - висловилися люди з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото