Лайм

Гроші підуть на допомогу українській армії: Сергій Притула анонсував продаж власної картини

Аукціон заплановано на другу половину червня

Український телеведучий та громадський діяч Сергій Притула з перших днів війни в Україні збирає гроші на потреби Збройних Сил України. Раніше він допоміг Kalush Orchestra провести аукціон та продати кришталевий приз "Євробачення-2022" та рожеву панаму Олега Псюка за величезну сумму. Тепер волонтер знайшов ще один спосіб допомогти нашим захисникам.

Притула розповів 24 каналу, що невдовзі виставить на аукціон картину, яку сам намалював 11-12 років тому. Він додав, що полотно було створене в ефірі програми "Підйом", яка раніше транслювалася на Новому каналі.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Десь на другу половину червня я готую аукціон своєї картини. Отак, щоб ви не сумнівалися. Я її намалював приблизно років 11-12 тому в ефірі програми "Підйом". Це єдина картина, яку я намалював у своєму житті, і я її продам задорого. Накупимо чогось прекрасного", - сказав Сергій.

Притула також зазначив, що подібні акції з продажами його Фонд потрохи закінчуватиме. За його словами, людям вони починають вже "приїдатися". Натомість шоумен вважає, що такі проєкти показують ефективність та бажаний результат лише тоді, коли вони новаторські. "Думаю, що такі акції з продажем ми будемо потихеньку закінчувати, тому що воно людям "приїдається", - заявив він.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Крім того, від Фонду Сергія Притули стартує ще один аукціон. На ньому виставлять одразу 10 робіт українських сучасних митців.

"Я на другу половину червня готую досить серйозний проект. Він буде тривати трохи менше тижня, і ми маємо там зібрати стільки грошей, скільки я не зібрав за три місяці. Ми залучилися підтримкою всіх цих богемних людей – галеристів, колекціонерів і вони нам повисмикували такі картини, що коли я зайшов на експозицію, то просто не міг відірвати очей", - заінтригував знаменитість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого