Лайм

Катя Осадча показала ніжні сімейні фото та назвала день, у який хотіла б повернутися

"Той стан хочеться згадати: коли не болить всередині, коли життя попереду..."

19 червня в Україні відзначили День батька. Багато знаменитостей показали фото зі своїми дітьми та написали теплі побажання для татусів. Не стала виключенням і українська телеведуча Катерина Осадча.

Багатодітна мама привітала свого чоловіка Юрія Горбунова із цим особливим днем. "Татко, любий наш татко! Ти найкращий тато в світі, ти щодня кажеш синам про те, як ти їх любиш, де б ти не був в цей час і це наймиліша традиція в світі. Ми тебе любимо і промовляємо це щохвилини, а ще неймовірно сумуємо, якщо довго не бачимося. Ти тато, що завжди дивиться з синами в один бік і розділяє з ними всі радощі і непорозуміння! Ми тебе любимо любимо любимо….. тисячу разів скажемо це сьогодні і щодня. З Днем Тата. А на фото малюк це Івасик п’ять років тому", - написала вона у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

Ведуча "Світського життя" опублікувала у соцмережах ще один пост, у якому поділилася зворушливими спогадами. Осадча назвала день, у який би хотіла повернутися – 19 серпня минулого року. Саме тоді зірка телеекранів стала мамою утретє, і батьки маленького Данилка почувалися найщасливішими людьми у світі. З того моменту пройшло вже 10 місяців і життя встигло змінитися до невпізнання. Данилко, якому ще немає й року, вже став дитиною війни.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Сьогодні в мережі натрапила на фантастичні роздуми про перемотку часу, що можна перемотати події назад в певний день, щоб ще раз його прожити. Я подумала, що хочу в день 19 серпня 2021, коли народився Данилко. В той ранок, коли ми приїхали до палати і тато приліг на диван, а я дивилась на них обох і думала про те, який дивовижний момент, коли дитині ще навіть не день і скільки всього прекрасного попереду… Ми були такими безтурботними і щасливими… Той стан хочеться згадати: коли не болить всередині, коли життя попереду…. Сьогодні Данилу виповнилося 10 місяців, і він дитина війни…" - написала мама трьох синів.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилося двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у Осадчої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil