Лайм

Біль мине: Злата Огнєвіч дала пораду дівчатам, яким розбили серце

Зірка поділилася особистим досвідом

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка розсекретила свої плани після перемоги, заговорила про кохання. Вона звернулася до дівчат, яким розбили серце, та порадила, як пережити болісний період у житті.

У своєму блозі в Instagram артистка записала кілька stories, де детально висловилася на цю тему. Огнєвіч зазначила, що час від часу отримує від своїх підписниць запитання про те, як вилікувати розбите коханням серце. Вона не стала зволікати з відповіддю та поділилася особистим досвідом.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я не скажу, що я супер-експерт з кохання, але досвід є, і інколи мені пишуть дівчата і питають: "Що робити з розбитим серцем?". Зі свого власного досвіду я скажу, що нічого не треба робити. Цей час треба пережити: прожити ось ці емоції, прийняти їх, не залишатися наодинці, на закриватися. Головне пам'ятати, що кохання нікуди не йде з нашого життя, йдуть люди, через яких воно було послане в наше життя як дар. Прийдуть нові люди, будуть нові обставини", - сказала Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка вважає, що найкращий лікар у справах сердечних - це час. Саме тому вона радить дівчатам намагатися жити в теперішньому моменті та намагатися зробити своє життя насиченим та різноманітним, зайняти його справами, які будуть відволікати від сумних думок.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Ваше завдання зараз – зі своїм розбитим серцем жити тут, в моменті, в моменті сьогодні, і створити максимально насичене, але нейтральне водночас середовище з різними подіями, зустрічами, всім, чим тільки можна. Знайте: ця біль мине, рани загояться. Дайте собі час", - резюмувала виконавиця.

  • Нагадаємо, наприкінці червня Злата Огнєвіч видала сестру заміж та показала зворушливі кадри з весілля. Для співачки та її сім'ї це був щасливий день, тож вона вирішила поділитися радістю зі своїми підписниками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії