Лайм

Велика втрата: гурт "Антитіла" розповів про смерть учасника своєї команди

Музиканти співпрацювали з ним останні 8 років

Музиканти з українського гурту "Антитіла", які несуть бойові медичні чергування на нульовій лінії фронту, повідомили про смерть учасника своєї команди. Увечері 6 липня помер їхній друг Дмитро Хомулко, якого вони називали Боб.

"Велика втрата для нашої команди, - написали учасники колективу на своїй сторінці в Instagram. - Боб - музикант, крутий саунд-продюсер, звукорежисер. Останні 8 років саме у студії Дмитра, Bobina records, Антитіла записували свої пісні та відточували звучання композицій. Боб завжди підтримував наші авантюри".

Фото: instagram.com/antytila_official

Музиканти зізналися, що саме Дмитро працював над перезведенням та ремастерингом альбому МLNL для випуску його на вінілової платівці. Збірку пісень МLNL музиканти випустили на другий день повномасштабної війни - 25 лютого, і обіцяють, що й вініл обов'язково вийде, на згадку про їхнього друга.

"Вічна пам'ять! Співчуття рідним. Ми дуже сумуватимемо!", - додали "Антитіла" та показали спільну фотографію з Дмитром Хомулком.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антитіла / Antytila (@antytila_official)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір