Лайм

Буде тобі, враже, так, як відьма скаже: українки знялися для унікального календаря на підтримку ЗСУ

Над проектом працювало понад 40 осіб

Українські жінки знялися для унікального "відьмацького" календаря під назвою "Так як відьма скаже". Кошти від виручки підуть на допомогу українським захисникам.

Участь у проекті взяло понад 40 осіб на безоплатній основі. Ідея створити календар належить волонтерці Дані Яровій. Детальніше про це авторка розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Фото: spgr.org.ua

"Однієї місячної бесоноі ночі, коли всі чаклунські чари в самому розпалі, мені прийшла думка зробити календар з дівчатами - волонтерами, які вже падають з ніг, для хлопців з ЗСУ. Та не тільки для них. Основна мета банальна - це збір коштів. Які збирати стає складніше і складніше. А скоро зима. Я запропонувала цей проект дівчатам. Не хоча вам брехати, спочатку був ср*ч в яких образах, потім було ще багато ср*чів - ми ж дівчата. Комусь спало на думку зробити відьмацький календар", - написала волонтерка.

Фото: spgr.org.ua

"Ми використали вірш Людмили Горової "Буде тобі, враже так, як відьма скаже". У кожної дівчини є її 4 рядки, які їй найбільше припали до душі", - також пояснює Ярова.

Над проектом працювали безкоштовно більше 40 людей: 12 волонтерок, 6 візажистів, 2 дизайнера, 10 фотографів, редактори і ціле видавництво.

Фото: spgr.org.ua

"12 локацій, 12 вбивчих образів, 12 прекрасних дівчат-волонтерів, які кожного дня намагаються наблизити нашу Перемогу. Всі працювали та викладались на 100% безкоштовно. Заради допомоги ЗСУ. Заради нашої спільної Перемоги. Образи дівчата обирали собі самі. На прохання військових, календар починається з серпня 2022 року, оскільки хлопці не захотіли чекати", - розповідає Дана.

Фото: spgr.org.ua

Придбати календар можна за допомогою розіграшу та аукціону. Такі видання особисто підпишуть дівчата з магічними заклинаннями. Календар "Так, як відьма скаже" також презентували на сайті "Допомога армії". Його вартість становить 100 грн.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували