Лайм

Оце бiцуха: Святослава Вакарчука на концерті у Польщі вразив фізичною формою

Фанати похвалили фотографії музиканта

Святослав Вакарчук не вперше виступає на сцені з голим торсом, але під час благодійного концерту #HelpforUkrainetour у місті Вроцлав (Польща) 47-річний музикант особливо вразив фанатів своєю фізичною формою.

Лідер гурту "Океан Ельзи" опублікував в Instagram два знімки, зроблені на сцені. На одному з них він співає, тримаючи рукою стійку мікрофона з українським прапором. На фото чітко видно значних розмірів біцепс артиста.

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

На другому знімку Вакарчук витирає обличчя майкою, оголивши бездоганний прес із кубиками. Виразно видно, що артист, який нещодавно став батьком удруге, не закинув спорт.

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Користувачі мережі не змогли пройти повз гарячі знімки музиканта. У коментарях його засипали подяками за допомогу Україні та компліментами щодо фізичної форми.

"Біцепс нормально качнув", - пишуть у коментарях. - "Красунчик, фотографу 100 балів". "Оце біцуха". "Які фото вогняні". "Прес як у молодого. Що робиться!" "Ну все, вуса відпустити, і Фредді буде вилитий".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо