Лайм

Перше кохання проводжав на Салтівку. Володимир Дантес зворушливо привітав Харків із Днем міста

Артист прожив у цьому місті 20 років

23 серпня Україна відзначає не лише День Державного прапора, а ще й День Харкова. Сьогодні українському місту виповнюється 368 років, і з нагоди свята своїми спогадами про нього поділився виконавець Володимир Датес.

В Instagram артист опублікував пост, у якому розповів, яким було його дитинство та юність у цьому місті-герої, яке зараз знаходиться під постійними обстрілами. Дантес зазначив, що за 20 років життя у Харкові у нього назбиралося безліч яскравих спогадів: навчання в школі, а потім в музичному училищі, прогулянки Молодіжним парком та площею Конституції, перше кохання, яке проводжав на Салтівку, оскільки дівчина мешкала в тому районі.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Моя мама народилася в Бєлгодській області. Тато народився в Дніпрі. Бабуся у Вінниці. Дід у Курській області. Мій брат і я у Харкові. Але всі ми вважали/вважаємо себе Харків’янами! І ми такими і є! Я прожив у Харкові 20 років. Там я сформовував себе. Я ходив в 36 школу на Артема. Завжди через Молодіжний парк, біля СК Політех. Який зараз знищено росіянами. Ходив у палац дитячої та юнацької творчості з 7 -16 років. Це біля площі Свободи. У яку так само поцілили російські військові. У обласній державній адміністрації, яка не підлягає зараз відновленню, я отримував степендію від міста продовж року. Жив спочатку на площі Конституції, де підіймаючись з Проспекту Героїв Харкова завжди бачив "ведмедик" та верхівку Успенського собору. Зараз цей прекрасний вид доповнює зруйновані росіянами будівлі", - написав Володимир.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Моє перше кохання проводжав на Салтівку, тому що там був її дім. Зараз кожного дня (майже півроку) цей район стирають з обличчя міста. 4 роки навчався в музичному училищі, яке теж постраждало від вибухів і уламків ракет. Я можу довго писати про Харків і можу ще довше розповідати про свої улюблені місця. Тому що для мене - це найкраще місто. І люди там унікальні та найкращі. І я знаю, вірю і впевнений, що це місто стане ще кращім ніж було", - продовжив ділитися спогадами він.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Люди, які боронять місто і країну- низький уклін вам. Волонтери, рятівники, харків’яни, я завжди буду вдячний вам за вашу сміливість. Низький уклін вам! Буду і далі допомогати вам, моєму Харкову і робити все на благо города і всіх Харківчан! 368 років тобі", - підсумував музикант.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil