Лайм

Хочу, щоб ви пишалися собою: Притула у День Незалежності емоційно звернувся до українців

Шоумен подякував усім, хто наближає нашу перемогу

Два місяці тому Сергій Притула запустив проект "Народний Байрактар", метою якого було за тиждень зібрати кошти на купівлю трьох Bayraktar для ЗСУ. Українці перевиконали план - за три дні перерахували до Фонду ведучого суму на чотири "Байрактари". Виробник знаменитих БПЛА оцінив згуртованість українського народу та надав безпілотники безкоштовно.

У День Незалежності України телеведучий та волонтер написав в Instagram емоційний допис, в якому звернувся до українців, які своїми донатами наближають перемогу над Росією.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"Я просто хочу, щоб ви пишались собою! Бо ви робите те, чого ніхто і ніколи не робив у світовій історії! Чуєте, українці?! Ніхто і ніколи! Тільки ви! Наші турецькі друзі зробили нам приємний подарунок до Дня Незалежності і "зашили" байрактари у вишиванку! Дотримали слова та ідентифікували ці борти саме як "Народний Байрактар"!", - написав Притула.

За 600 млн, які зібрали українці, Фонд Сергія Притули придбав унікальний супутник та доступ до бази даних супутникових знімків для нашої армії.

"Люди, це ви зробили! Це ви купили! Це завдяки вам ми маємо і три Байрактари, і супутник, і доступ до бази даних усього сузір'я! Це ви наближаєте нашу Перемогу! Запам'ятайте раз і назавжди: непереможні, коли об'єднані!", - додав ведучий.

"З Днем Незалежності, рідні! Пташки скоро прилетять в Україну і будуть допомагати звільняти нашу землю від нечисті! Щира дяка усім, хто своєю копійкою зробив це можливим. Щира дяка компанії Baykar! Святкуючи сьогодні не забувайте про тих, хто дає вам можливість святкувати! Донатьте на Армію!", - закликав волонтер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

  • Нещодавно Сергій Притула розповів про 10-річну дівчинку, яка зібрала для ЗСУ величезну суму. Валерія Єжова проспонсувала його фонд на 21 тисячу гривень. Така пожертва дуже зворушила і надихнула шоумена.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита