Лайм

Щоб не забували, яка я гарна: Леся Нікітюк влаштувала ніжну фотосесію в полі

Колеги та шанувальники не пошкодували компліментів для зірки

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно зустрілася зі знаменитим псом Патроном, показала нові фото. У соціальних мережах вона опублікувала серію кадрів, на яких позувала серед поля.

"Доброго ранку і мирного дня! Ми ще на один день ближче до перемоги завдяки Збройним Силам України!" – написала зірка у своєму блозі в Instagram. На знімках Нікітюк з’явилася у чорній блузі, штанах та з розпущеним волоссям. Образ вона доповнила акуратними аксесуарами: сережками-гвоздиками та підвіскою.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Про фотозйомку ведуча також повідомила в stories, пожартувавши, що зробила це для того, "щоб підписники не забували, яка вона гарна".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У коментарях колеги та шанувальники засипали Нікітюк компліментами. "Красива немає слів", - написала Маша Єфросініна. "Яка краса", - зазначила Наталка Денисенко. "Квітка моя!" – додала Даша Астаф’єва.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Дуже гарна. І вам Іванівна, доброго і спокійного дня!", "Яка світла красунечка", "Неймовірна", "Дуже стильні та атмосферні фото! Модель - шикарна!", "Лесю, ти найкраща", "Прекрасна", "Яка ви гарна... і ззовні і душею", - висловилися також фанати.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, Леся Нікітюк - українська телеведуча, блогерка. Кар'єру на телебаченні розпочала після участі у програмі "Розсміши коміка". Згодом стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка". Знімалася у четвертому та п'ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на каналах "Інтер" та К1. У 2018 році перейшла працювати на "Новий канал", де веде шоу "Хто проти блондинок?", "Le Маршрутка", "Хто зверху?".

У перший день війни організувала для українських переселенців притулок в одній зі шкіл Хмельницького. Також допомагала людям з пошуком житла та харчування. На початку липня розповіла, що закрила притулок, тому що кількість людей значно зменшилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували