Лайм

"Міс Україна Всесвіт" розповіла про емоційний стан через погрози РФ застосувати ядерну зброю

Дівчина зізналася, що залишатися в Україні – свідомий вибір

Погрози кремлівського диктатора про можливість застосування ядерної зброї українці сприймають по-різному: хтось не вірить у правдивість такого сценарію, хтось заспокоює себе жартами, а хтось все ж готується до найгіршого. Уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко, яка буде представляти Україну на "Міс Всесвіт", розповіла про своє ставлення до подібних заяв з боку президента РФ.

У своєму блозі в Instagram дівчина відповідала на питання підписників, одне з яких було про те, чи не боїться вона наразі залишатися в Україні. На це модель написала, що відчувала страх на початку війни за своїх близьких, який зараз частково повернувся через погрози Росії застосувати ядерну зброю.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"На початку повномасштабного вторгнення, звичайно, було страшно. Але не за себе – за близьких та рідних мені людей. Останнім часом, коли читаєш новини про погрози Росії застосувати ядерну зброю, виникає теж не дуже приємний емоційний стан. Але це свідомий вибір, і з 24 лютого я зрозуміла, що саме знаходячись в Україні я зможу допомагати та бути корисною", - поділилася українка у соціальних мережах.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Нагадаємо, Апанасенко з початку повномасштабного вторгнення РФ активно займається волонтерською діяльністю, у тому числі разом з іншими розвозить гуманітарну допомогу постраждалим від російської агресії сім’ям. Через напружений графік та насичену підготовку до конкурсу краси Вікторія навіть заявляла, що зіштовхнулася з емоційним вигоранням. Дівчина пояснила, що волонтерська діяльність вимагає великої кількості інтелектуальних, фізичних, емоційних затрат, до яких ще додається постійний тиск війни, розуміння того, що ти ризикуєш, та страшні та болючі історії, які ти постійно чуєш від людей.

"Останнім часом почала відчувати, що починаю вигорати. Так як крім підготовки до "Місс Всесвіт" в мене величезний об‘єм волонтерської роботи. З’явилися постійна слабкість, втома і єдине бажання - лежати у ліжку під ковдрою та бути на самоті. Поспілкувавшись з іншими волонтерами, я зрозуміла, що у 90% людей, які займаються волонтерством з перших днів повномасштабного вторгнення, схожа ситуація", - розповідала вона.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита