Лайм

У трубку не плакав: Ургант заперечив слова Потапа про свою реакцію на війну в Україні

Ведучий поділився подробицями

Український репер та продюсер Потап (справжнє ім’я - Олексій Потапенко) нещодавно заявив в одному з інтерв’ю, що в перші дні війни йому подзвонив російський ведучий Іван Ургант і в сльозах просив вибачення за розв'язану Росією війну: "Мені на початку війни подзвонив Іван Ургант, який плакав і в трубку говорив: "Вибачте нам". Це один з людей, який так переживав, що він вибачався за всю країну".

Однак росіянин згодом спростував слова Олексія, заявивши, що у трубку він не ридав та пробачення за свою країну не просив. Про це він розповів у коментарі виданню "СтарХит".

Фото: instagram.com/urgantcom

"Я не звик коментувати приватні розмови у публічному просторі, бо вважаю, що приватна телефонна розмова стосується лише тих людей, які говорять, та тих спецслужб, які слухають. Виявляється, не лише. У такому разі повідомляю. У трубку не плакав. Пробачення за країну не просив", - висловився з цього приводу Ургант.

Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року російський ведучий оприлюднив у своїх соціальних мережах пост зі словами "Ні війні!" За засудження війни його звільнили з Першого каналу. Однак вже в березні 2022 Ургант повернувся в країну-агресора і та більше не робив ніяких заяв стосовно нападу РФ на Україну.

Пост Урганта 24 лютогоФото: instagram.com/urgantcom

У 2013 році росіянин невдало пожартував, що обурило українців. В одній з програм він сказав наступне: "Я порубав зелень, як червоний комісар жителів українського села". Пізніше Ургант в іронічній формі попросив вибачення у своєму Twitter. 17 квітня в ефірі телепередачі "Вечірній Ургант" Іван публічно вибачився перед жителями України за свій невдалий жарт сказавши, зокрема, що Україну він дуже любить.

  • Тим часом Потап Потап прокоментував і мовчання українки Ані Лорак про війну. Артист розповів, що що його дружина Настя Каменських телефонувала співачці, а та попросила її "не задовбувати" і пояснила, хто порадив їй мовчати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували