Лайм

Білл Гейтс після гучного розлучення завів стосунки з удовою відомого бізнесмена

Зі своєю обраницею чоловік був знайомий давно

Американський бізнесмен, інвестор, письменник, філантроп Білл Гейтс, який розлучився з дружиною після 27 років шлюбу, наразі перебуває у стосунках із вдовою співдиректора американської корпорації Oracle Марка Херда. З Паулою Херд Гейтс разом уже близько року, і вони нерозлучні, як заявляють інсайдери.

"Вони нерозлучні, - сказав виданню Daily Mail друг пари. - Вони разом більше року. Найближчі їхні знайомі знають про їхні стосунки, це не є таємницею. Оточення завжди описувало Паулу як "загадкову жінку".

Фото: twitter.com/PopCrave

Чоловік Паули пішов з життя у 62 роки – його не стало у жовтні 2019 року після важкої боротьби з онкологією. На момент смерті статки бізнесмена оцінювалися в 500 мільйонів доларів.

Читайте також: У Білла Гейтса був довгий роман зі співробітницею Microsoft - вона вирішила про все розповісти його дружині.

З 2005 по 2010 роки Марк був керівником у компанії Hewlett-Packard, що займається виготовленням принтерів, сканерів, калькуляторів, КПК, серверів, робочих станцій та комп'ютерів для офісного і домашнього використання. Пізніше він перейшов працювати в Oracle – після скандалу, пов’язаного із сексуальними домаганнями. Відповідні претензії на адресу чоловіка висунула акторка Джоді Фішер.

Тим часом Паула раніше працювала технічним керівником, а наразі є організатором заходів і філантропом.

Фото: Getty Images

60-річна Паула та 67-річний Гейтс бачились і раніше, ще до смерті Марка, адже часто бували на одних і тих самих заходах. Однак познайомитися ближче їм допомогла спільна любов до тенісу. Ще у 2015 році майбутні закохані відвідали тенісний матч, де сиділи в одному ложе.

Не так давно Паула та Гейтс були помічені разом на фіналі відомого тенісного турніру Australian Open, що проходив у Мельбурні, Австралія. Після заходу вони відправились на прогулянкуавстралійським містом, однак тоді оточенню ще не було відомо, що за жінка поряд з бізнесменом.

Читайте на тему: Дочка Білла Гейтса показала миле весільне фото із батьком на честь його дня народження.

Паула має двох доньок - Кетрін і Келлі, які з’явилися у період її шлюбу з Марком Хердом.

У той час Гейтс має трьох дітей від своєї колишньої дружини Мелінди. Про розставання пара повідомила у травні 2021 року, а завершився процес розлучення у серпні того ж року.

Білл Гейтс з дружиною Меліндою Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024