Лайм

З іншим кольором волосся: Вікторія Апанасенко показала, як виглядала до конкурсу "Міс Всесвіт"

Дівчину перефарбували у натуральний відтінок

Вікторія Апанасенко розповіла, який пункт у підготовці до конкурсу "Міс Всесвіт-2022" був для неї найскладнішим. І як не дивно – стиль та зовнішній вигляд. Модель та волонтерка з Чернігова завжди носила платиновий блонд, і розлучитися з улюбленим кольором волосся стало для неї справжньою драмою.

Докладніше про це "Міс Україна Всесвіт" розповіла на особистій сторінці в Instagram. Також дівчина показала, як вона виглядала з колишнім кольором волосся.

Читайте також: Як виглядає наймодніший відтінок блонду та від якого кольору краще відмовитися.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Команда "Міс Україна Всесвіт" це по суті під час конкурсу твої 2 батьки, психологи, коучи, стилісти. Вони знають про тебе абсолютно все і іноді тримають у їжачих рукавицях (і це плюс). Аня [Філімонова] готує дівчат багато років і у неї колосальний досвід того, як робити з дівчат королев, тому я видихнула і ми почали роботу. Першими під удар потрапило: волосся+брови+вії. І тут я, людина, яка любить платиновий блонд, почала брикатися (бо ми завжди знаємо як нам краще). Відразу мене перефарбували у натуральний відтінок блонду. Мою особисту драму важко було передати словами", - розповіла Вікторія.

Читайте також: Вікторія Апанасенко зізналася, що змінила в своїй зовнішності перед конкурсом "Міс Всесвіт".

За словами дівчини, президентка "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова три місяці пояснювала їй, що натуральний відтінок краще для сцени та для реального життя. Вікторія отримувала компліменти новому кольору волосся, але сама тихо мріяла після конкурсу повернути все, як було.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Але зараз я дійсно в захваті від кольору волосся, тому мій підступний план зробити платиновий блонд провалився і головне, що в мене з'явилося розуміння, що професіонали все ж таки знають краще", - підкреслила Апанасенко.

Окрім волосся Вікторії довелося змінити колір брів та вій.

"Вії коричневі – без проблем. Освітлення брів – і тут почалася знову паніка. Але дороги назад не було. Майстра до речі, що роблять це в Києві я так і не знайшла, тому взяла ініціативу до своїх рук. Тому брови були і білі, і зелені, і чорні. Але з 3 разу все вийшло супер", - зізналася вона.

Модель порадила наступним Міс заздалегідь підготуватися до змін. "Сцена, образ, типаж диктують свої правила і ти повинен грати згідно них", - наголосила "Міс Україна Всесвіт".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме