RU  UA

Дізнатися

Повістка приходила: Тимур Мірошниченко відповів, чому він не на фронті

Телеведучий поділився своїм досвідом

Воєнний стан в Україні продовжений, і чоловіки 18-60 років, придатні до служби в армії, підлягають мобілізації. Повістки отримують в тому числі і знаменитості: раніше про це розповів актор Данило Мірешкін, а тепер - телеведучий Тимур Мірошниченко.

За словами ведучого "Євробачення-2023" у Ліверпулі, час від часу його запитують, чому він не на фронті. Раніше шоумен відповідав, що "у кожного свій фронт", але зараз таку фразу багато хто сприймає ворожо: справжній фронт - лише один.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Я не знаю, як відповідати. Повістка мені приходила. Я був у військкоматі за кілька місяців до повномасштабного вторгнення. Приходив, став на облік і до побачення, - зізнався батько двох дітей. - Я не кращий і не гірший за всіх інших. Війна - це механізм, який без якихось частин працювати не буде. Взяти та відправити всіх мужиків на фронт? Закінчиться країна".

Читайте також: Обрали хлопчика на сайті: Тимур Мірошниченко з дружиною розпочали процес усиновлення третьої дитини.

Свою місію на цьому етапі Мірошниченко бачить у тому, щоб збирати кошти та спілкуватися з іноземними ЗМІ щодо ситуації в Україні.

"Поки що я маю можливість бути корисними, збирати кошти, привертати увагу. Коли ми за кордоном працюємо, я відвідую топові телевізійні проекти, де розповідаю про війну, - пояснив він. - Ти можеш щодня робити все максимально мирне, але продовжувати допомагати армії: донатити, іноді може допомогти якомусь добробатові".

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям