Лайм

Я став татом: Андрій Джеджула поділився радісною новиною та показав фото з малюком

Знаменитість розповів подробиці

Український телеведучий Андрій Джеджула поділився з шанувальниками радісною новиною. У соцмережах він оприлюднив фото з малюком та у підписі до нього заявив, що "знову став татом".

"Час плине і я знову тато…", - зазначив шоумен у своєму блозі в Instagram. На світлині він позував із немовлям на руках та чималим букетом квітів.

Фото: instagram.com/djedjula

Колеги та шанувальники почали вітати чоловіка з поповненням у родині, після чого Джеджула вирішив розкрити інші деталі цього фото. Виявляється, він вкотре став хрещеним батьком.

"Так! Я став татом… Хрещеним татом став 10 раз! Мої похресники: Євген, Тимофій, Лука, Олександра, Міланія, Кирило, Данило, Михайло, Марк і тепер наймолодша Інга! За кожну дитину і батьків молюся щодня! Нехай у них у всіх буде легка доля!" - написав ведучий у наступному пості.

Читайте також: Ніхто зі мною не радився: Джеджула поскаржився на колишніх дружин, які вивезли дітей за кордон.

Нагадаємо, Андрій Джеджула – 47-річний український актор театру і кіно, теле- та радіоведучий, шоумен. Двічі був одружений. Першою його обраницею була співачка Санта Дімопулос, яка у 2008 році вона народила від ведучого сина Даніеля. Однак вже через 2 роки сім'я розпалася. Наразі артистка у шлюбі із заможним бізнесменом Ігорем Кучеренком.

Другий шлюб Джеджули з блогеркою Юлією Леус також виявився невдалим. Після весілля у 2017 році пара розлучилася, знову одружилася і остаточно розійшлася у 2021 році, коли Леус була на останньому терміні вагітності. За словами жінки, через Джеджулу у неї ледь не стався викидень. 25 лютого 2021 у колишніх закоханих народилась донька - Адель Джеджула.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова