RU  UA

Дізнатися

Остапчук заявив, що житиме в новому будинку з молодою дружиною: колишня натякнула на суд

Пара не поділила майно

Володимиру Остапчуку не вдалося зберегти гарні стосунки з другою дружиною Христиною Горняк. Каменем спотикання між колишнім подружжям став будинок під Києвом, який вони починали будувати разом.

Доля нерухомості у котеджному містечку "Золоче Прованс" (с. Вишеньки Бориспільського району) цікавила шанувальників ведучого та його екс-дружини. Розкрив її сам Остапчук, відвідавши будинок разом зі своєю новою обраницею Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Христині Горняк не сподобалося, що 22-річна дружина Остапчука вирішила змінити планування будинку, тому вона звернулася безпосередньо до неї.

Читайте на тему: Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук у боротьбі з хворобою.

"Перш ніж планувати зносити стіни у нашому з Володимиром спільному будинку, який ми будували ще в шлюбі і поки не поділили, бажано зі мною це питання вирішити. Викупіть мою частину, наприклад, а потім зносьте, що хочете, будуйте і живіть. Тому що зовсім некрасиво виходить красти", - написала вона в Instagram.

Фото: instagram.com/kristygor

Після цього Володимир Остапчук ще раз підтвердив, що збирається жити в будинку разом із Катериною. Горняк не стала мовчатись, і натякнула на суд із колишнім.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

"Я ніяк не можу прокоментувати те, що зараз робить мій колишній чоловік. Тому що мої коментарі будуть неприємними. Зараз я займаюся своїм здоров'ям, це головне, а далі покаже час. Але добре, що він ділиться своїми планами, тепер знатиму, - написала жінка в Instagram-історіях. - Таке почуття, що чим більше я тут щаслива, тим більше подій з цим будинком. Я не знаю, що з будинком, дізнаюся інформацію тільки від підписників та ЗМІ. На поділ майна подружжя я не подавала, бо думала, що буде все по закону і без суду. Але я бачу, що просто не буде з цим питанням".

Фото: instagram.com/kristygor

Читайте також: Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення.

Нагадаємо, що Христина Горняк зараз живе у Відні (Австрія), і лише зрідка приїжджає в Україну. Нотаріус і блогерка не приховує, що має серйозні проблеми зі здоров'ям – у неї хвороба нирок.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська разом винаймають квартиру у Києві. Ведучий не приховує, що хотів би знову стати батьком.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято