RU  UA

Дізнатися

Заява подана: Даніель Салем розлучається з дружиною після 17 років стосунків

Проблеми у сім'ї почалися ще до початку війни

Колишній телеведучий та ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем повідомив про зміни в особистому житті. Воїн розлучається з дружиною Марією, з якою виховує 8-річну дочку Санта-Луну. Разом вони були 17 років.

В інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок" боєць розповів, що проблеми у стосунках почалися ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Заяву про розлучення подружжя подали ще до 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"Заява була подана, але через те, що сталося, вона була поставлена на паузу, не на часі було про це говорити. Просто зараз ми проходимо цей процес", - заявив Салем.

Читайте також: Незламна нація: Даніель Салем показав, як рятував людей і тварин із затопленої Херсонщини.

За словами Даніеля, однією з причин розлучення стало те, що у стосунказ із Марією "його було мало". Водночас для сім'ї він робить дуже багато.

"Навіть Маша про це говорить, що в сім'ї я завжди є. Якщо говорити сухо, то я виконую всі обов'язки, я вважаю, що у них має бути все. Перше - вони, потім - я. Ми в суперському стані, з великою повагою один до одного, один одному бажає щастя. Найголовніше, що зараз є – це Луна", – сказав воїн.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Салем додав, що колись у їхній парі були ревнощі як з його боку, так і з боку дружини, і це, можливо, також одна з причин розставання. Доньці про розлучення батьки ще не повідомили.

На запитання журналістки, чи вільне зараз його серце, Даніель сказав: "У моєму серці є Луна та Україна. Не на часі".

Фото: YouTube

Марія та Санта-Луна під час війни живуть за кордоном. Зараз дівчинка на канікулах, тож змогла на тиждень приїхати до тата-військового в Україну, якому дали місячну відпустку. Салем не бачив свою дитину довгих 465 днів.

"Коли завмер увесь світ! Я так довго чекав на тебе! Я люблю тебе моя Кров. Маша, дякую тобі за це щастя, 8 років тому ти створила диво, за яке я все своє життя буду тобі вдячний", - підписав воїн зворушливе відео зустрічі з Луною.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)


Даніель добровольцем пішов захищати Україну одразу після початку російського вторгнення. Спочатку його направили до тероборони, але згодом воїн потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час боїв він отримав поранення і двічі був контужений.

Раніше про розлучення з дружиною повідомив воїн ЗСУ Павло Вишебаба. Пара була одружена 7 років.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии