RU  UA

Дізнатися

Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки: співачка вразила стрункою фігурою в купальнику

Співачка відсвяткувала день народження галасливою вечіркою

Дженніфер Лопес пишається не лише тілом 50-річного чоловіка Бена Аффлека, а й своєю фігурою – і цілком по праву. У 54 роки співачка виглядає чудово і може дозволити собі носити відвертий одяг.

24 липня акторка відсвяткувала день народження і вкотре довела, що виглядати красиво та доглянуто можна у будь-якому віці. Як іменинниця виглядала у свій день можна побачити на опублікованих в її Instagram знімках.

Фото: instagram.com/jlo

Спочатку Дженніфер з'явилася на вечірці в ефектній сукні з відкритою спиною та глибоким декольте, яку пізніше змінила на купальник.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото.

Фото: instagram.com/jlo

Зірка з'явилася перед гостями у чорному бікіні з абстрактним принтом, додавши до образу масивні прикраси та капелюх. Поверх вона одягла напівпрозору накидку з малюнком, який повторює принт купальника.

Фото: instagram.com/jlo

Фото: instagram.com/jlo

Також Лопес показала, як готувалася до святкування свого 54-річчя. Дженніфер зробила фото у гримерці, де зображена в білосніжній білизні та шовковому халаті. У кадрі співачка демонструє свою струнку фігуру, якою пишається та зачаровує оточуючих. Зірка не раз зізнавалася, що зараз подобається собі більше, ніж у молодшому віці.

Фото: instagram.com/jlo

"54 роки, а виглядає як 24. З Днем народження, красуня", "Як можна з кожним роком ставати ще красивішою?", "Ти виглядаєш ідеально", "Ви впевнені, що вам 54? Така красива і виглядаєте десь на 34", "Неймовірна красуня", - захоплюються підписники Джей Ло.

Минулого року Дженніфер Лопес на честь свого дня народження повністю роздяглася і показала бездоганне оголене тіло.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео