Лайм

Дружина не хотіла: "Холостяк" Макацарія розповів про враження від партнерських пологів

Чоловік поділився своїм досвідом

На початку червня у грузинського бізнесмена Іраклі Макацарія та його дружини Лізи Чічуа народився первісток - син Георгій. 38-річний герой "Холостяка-6" весь час був поряд із 21-річною дружиною та поділився своїм досвідом партнерських пологів.

В інтерв'ю Славі Дьоміну новоспечений батько зізнався, що кохана була проти його присутності, проте чоловік наполіг на спільних пологах. Іраклі хотів підтримати Лізу і побачити їхню дитину в перші хвилини її життя. За словами Макацарії, дружина хотіла народжувати з мамою, тому на пологах був присутній і він, і його теща.

Читайте також: Іраклі Макацарія похрестив свого первістка: зворушливі фото з церемонії.

Фото: instagram.com/maqatsa

"Вона була впевнена, і я був впевнений у тому, що досвідчена мама, яка виростила трьох дітей і яка найкраще знає свою дочку, може підтримати її найкраще. Але в результаті була і мама, і був Іраклі, - сміється Макацарія. - Але я тобі хочу сказати, що цей процес - величезний-величезний стрес. Коли ти спостерігаєш, але нічим не можеш допомогти своїй коханій, і вона проходить через ці болі. Це найбезпорадніше відчуття чоловіка, коли ти нічого не можеш зробити. Цей стрес наповнюється і в кінці вінчається подарунком від Бога".

Іраклі зізнався, що коли вперше побачив свого малюка, то не зміг стримати сліз. За словами чоловіка, у такі моменти не думаєш про те, щоби контролювати свої емоції.

"Це те, що є, воно всередині. Я був просто щасливий, що все пройшло добре. Я підійшов до неї, подивився в очі, обійняв, поцілував у лоба і був просто вдячний Господу, що дитина і мама... все пройшло успішно", – поділився щасливий батько.

Фото: instagram.com/maqatsa

Іраклі познайомився з молодшою на 17 років Лізою у 2020 році та одразу закохався. Через два роки Макацарія зробив коханій пропозицію на вершині гори в Тбілісі, а у липні того ж року закохані зіграли пишне весілля у грузинських традиціях. Того ж дня молодята повінчалися.

Читайте на тему: Закоханість була в момент: екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія розповів про знайомство з молодою обраницею.

Нещодавно подружжя відсвяткувало першу річницю весілля, і Іраклі розповів, чи змінилися їхні з Лізою стосунки за рік спільного життя.

"Взагалі, загалом, я не можу уявити, як ці відчуття можуть піти нанівець. Для мене навпаки ти стаєш більш чутливим, особливо до мами дитини. Хочеться весь час допомогти в чомусь, коли ти спостерігаєш, що мама 24 години з дитиною: то годує, то миє, то туди, то сюди", – поділився Макацарія.

Фото: instagram.com/maqatsa

Іраклі додав, що зараз дуже важливо концентруватися не лише на дитині, хоч вона і головна в сім'ї.

"Для дівчини, для дружини, для мами дуже важливо, щоб вона відчувала увагу саме до себе: приобняти її, поцілувати, нагадати і сказати, що ти сильно кохаєш. Це такі банальні начебто нюанси, але насправді вони мають величезне значення у стосунках, особливо у цей період", - вважає чоловік.

Макацарія зізнався, що за цей рік його почуття зміцнилися: "Для мене колосально виросла її присутність у моєму житті, не тому, що вона мама дитини, а тому що вона є головною людиною в моєму житті, яка вже продовжує наш рід, подарувала мені сина та і т.д.".

Раніше Іраклі Макацарія розповів як допомагає українцям під час повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також