RU  UA

Дізнатися

Тимур Мірошниченко з дружиною показали зворушливі сімейні фото з усиновленим хлопчиком

Також обраниця шоумена розповіла про першу зустріч із малюком

Після тривалих місяців очікування та підготовки документів Тимур та Інна Мірошниченко нарешті змогли забрати з дитбудинку свого названого сина. Хлопчик офіційно став членом їхньої родини, і у соцмережах щасливі батьки навіть встигли показати зворушливі знімки.

У Instagram подружжя поділилося кадрами з однієї з перших спільних прогулянок. На опублікованих фото можна побачити, як Мірошниченко несе на плечах 3-річного сина Марка, Інна тримає на руках 2-річного названого сина, а попереду них йде донька – 5-річна Мія.

Читайте також: Співачка Alyosha заявила, що люди, які не вивезли дітей з України, не усвідомлюють небезпеку.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

На знімках родина виглядає щасливою та насолоджується часом, проведеним разом. "Книга життя. Новий розділ", - написала Інна Мірошниченко у підписі до світлин.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Також обраниця ведучого опублікувала інший пост на цю тему, де розповіла про першу зустріч із малюком у дитбудинку. Вона зазначила, що практично одразу після спілкування із Марком зрозуміла, що він – саме та дитина.

"Перше побачення з сином. Передісторію пошуків залишу. Почну з того дня, як побачила на Мінсоцполітики нову анкету. Я знала всіх дітей від 1 до 4 років. По цьому точно не дзвонила… Вже майже без надії, але з готовністю знов шукати інші номери, слухати грубість чи приречене "не актуально", набираю номер, який вже десь нарила. Він у мене записаний "Житомирська служба, цей відповідає".

Читайте також: Значне відставання в розвитку: Мірошниченко з дружиною розповіли про діагнози названого сина.

І я чую "так, ще актуальна". Це все, що можуть сказати по телефону. Далі ми сідаємо в машину і їдемо в Житомир. Пʼятниця. Друга половина дня. Залітаємо в кабінет за годину до закінчення робочого дня. Знайомимося з анкетою і просимо направлення в дитбудинок. Підготовка документів займає мінімум півгодини. Бо треба вивчити нашу справу. Чи все у нас ок… Але все це роблять швидко. Паралельно телефонують в іншу службу, бо саме їхній представник має їхати з нами. Просять не йти додому, бо люди хочуть поїхати на знайомство з дитиною. Звідти телефонують в дитбудинок і просять те саме.

В дитбудинок ми приїхали десь о 17:30. Спочатку в переговорній кімнаті юрист має зачитати (детально) всю історію дитини. Як, де народився, що з батьками, як позбавляли прав, як ставили на облік і тд. Потім слово передається головному лікарю. Вона читає (детально і медичною мовою) увесь анамнез. Чи ми щось зрозуміли? Зрозуміли, що все складно. Але я навіть гуглити не встигала, бо там зв’язку не було. І далі нарешті готові показати", - йдеться в публікації Інни. Продовження історіх жінка оприлюднила у зображеннях.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, усиновити дитину зіркова родина хотіла ще до початку повномасштабного вторгнення, однак війна лише зміцнила їхні плани. У соцмережах пара час від часу ділилася подробицями процесу усиновлення. Також раніше Тимур та Інна Мірошниченки розповідали, що хотіли, щоб їхня прийомна дитина підходила дітям за віком - Мії та Марку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представительница Сан-Марино на Евровидении 2024 Megara поразила эпатажным образом и смелым номером - видео выступления