RU  UA

Дізнатися

Маячня і сором: Олександр Еллерт присоромив гурт 5'nizza за виконання пісні "Солдат"

Комік висловив свою думку в соцмережі

Гурт 5'nizza знаходиться у благодійному турі містами США та Канади. Один з концертів Сергія Бабкіна та Андрія Запорожця відвідав Олександр Еллерт, який під час повномасштабної війни в Україні живе і працює в Америці.

"Нещодавно я був на концерті одного улюбленого гурту 5'nizza. Це були добрі емоції, ностальгія, круті спогади", - поділився комік в Instagram і вказав на момент, який його збентежив. У ході концерту дует виконав свій старий хіт "Солдат" російською, який активно підспівували слухачі у залі, серед яких були й громадяни країни-терористки.

Читайте також: Німець оплачує житло: як зараз живе родина Сергія Бабкіна в Німеччині.

Фото: instagram.com/5nizza_official

"Я було почав підспівувати, але зупинився, бо який я нах*й солдат? Бабкін і Запорожець на сцені теж ніякі не "I’m soldier". Та 600 підпитих людей у центрі Hollywood співаючих "…и я знаю свое дело, мое дело - стрелять, чтобы пуля попала в тело врага…". Це що за маячня? Що це за сюр та стид?", - присоромив Еллерт музикантів.

Колишній сценарист "Кварталу 95" зазначив, що в репертуарі колективу є оновлена версія пісні "Солдат" із сучасними акцентами, тому було б доречніше, аби музиканти в турі виконували саме її.

Читайте також: А що ви робите, щоб наблизити перемогу? Дружина Бабкіна емоційно відповіла хейтерам співака.

Або, за словами Еллерта, хоча б нагадували своїй різній аудиторії у залі про тих, хто насправді є солдатом сучасності. "Бо росіяни не дуже підспівували ЗСУ, а ось "я солдат" файно виходило", - зазначає Олександр.

Фото: instagram.com/ellert_a

Нагадаємо, Сергій Бабкін переписав текст пісні "Солдат" у березні 2022 року. Нова версія пов'язана з війною, яку Росія розв'язала та веде в Україні. Спочатку 5'nizza записала оновлену пісню, яку називає гімном ЗСУ, в оригінальному варіанті, а трохи згодом українською і навіть англійською.

Також Еллерт зауважив, що ніхто не має права називати себе солдатом окрім тих, кто виконує цю небезпечную роботу на фронті.

"Щоб хто не робив і де б не знаходився, він не може називати себе солдатом, якщо не є насправді таким! Культурні, фінансові та подібні інші це все не фронти, це тили! І кожен хто допомагає, може казати я тил, я підтримка, я опора, але ніякий бляха не я солдат!", - наголосив Еллерт.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ellert Oleksandr (@ellert_a)

Раніше Анастасія Приходько присоромила Віру Брежнєву, яка співає російською з прапором України.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу