RU  UA

Дізнатися

Не хотіла мене бачити: Надія Матвєєва розповіла, як мама не прийняла її молодшого коханого

Телеведуча поділилася особистим досвідом

Надії Матвєєвій 54 роки, вона двічі розлучена, а її коханий чоловік, про якого телеведуча вперше розповіла у 2022 році, значно молодший.

"Він молодший на 20 років. Я з цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки не мають сенсу. Навіщо ці проблеми? Але мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила цьому трапитися і отримую від цього задоволення", - говорила знаменитість у програмі Григорія Решетника "Ти як?"

Читайте також: Не лише Віктор Павлік із дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Фото: https://www.instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Матвєєва і раніше говорила, що мама та 25-річний син Владислав із недовірою сприйняли її роман. Тепер в інтерв'ю Славі Дьоміну вона розповіла, що стосунки з великою різницею у віці стали причиною сильного скандалу з рідною людиною.

"Досі соромно, що стався конфлікт із мамою під час війни. На початку війни ми всією сім'єю зустрілися, і мама в такому емоційному важкому стані намагалася вплинути на моє особисте життя. Їй не подобалося дуже сильно. Були скандали, мама не хотіла з мною говорити, не хотіла мене бачити", - зізналася телеведуча.

Фото: "Ти як?" - СТБ

Спочатку дорікання були на рівні "щось не подобається", але коли сім'я жила в одному будинку, і всі перебували у важкому емоційному стані, конфлікт досяг апогею. При цьому сварка з мамою допомогла Матвєєвій вийти із співзалежних відносин, у яких вони перебували.

Читайте також: Дорофєєва, Дантес та інші зірки, які розлучилися і знайшли нове кохання під час війни.

"Зараз я розумію, що ця складна ситуація, і той мій сором, і почуття вини, і безпорадність, і ті страшні емоції, які пережила мама, призвели до важливого моменту мого життя. Сепарації. Я визнаю, що я, як доросла жінка, була дуже пов'язана з мамою. У нас буже тісні стосунки, і це, певною мірою, не було схоже на стосунки дорослих людей. Я цього не усвідомлювала, - говорить Матвєєва. - Є таке поняття, як співзалежність, і ми були співзалежні. Це через дитинство. Сім'я алкоголіка (батька Матвєєвої - прим. ред.) - це завжди співзалежність. І через цей конфлікт я це зрозуміла".

Зараз Надія Матвєєва вдумливо підходить до стосукнів зі своїм коханим.

"Сподіваюся, у нові стосунки я не взяла очікування, що інша людина повинна їх виправдовувати. Чим дорослішою я стаю, тим більше розумію, що людина не будуватиме своє життя так, щоб задовольнити мої потреби", - висловилася вона.

Раніше Надія Матвєєва пояснила, чому не відмовляла єдиного сина йти в ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале