Лайм

Моє серце вільне: акторка Ірина Кудашова раптово спростувала заяву про одруження

Пропозиція виявилася серіальною

Заява Ірини Кудашової про те, що вона виходить заміж, виявилася жартом, а каблучка і наречений – кіношними. Зірка серіалу "Школа" спростовувала свої слова про заручини та заявила, що її серце зараз вільне.

У новому дописі 23-річна артистка розповіла, що пропозиція руки й серця була серіальною. За словами молодої акторки, зараз вона знімається в комедії для "Суспільне: Культура", назву якої поки називати не можна. Ірина показала ще один кадр зі зйомок, але вже з іншим "обранцем".

Читайте також: Зірку серіалу "Школа" помітили на відпочинку з російським репером: фото.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

"Йому я теж сказала так! І взагалі моя Марія в серіалі ще не таке буде "витворяти". На жаль, поки моє серце вільне, але хоч моїй героїні пощастило більше і їй зробили аж 2 пропозиції", - написала Кудашова.

"Дехто все ж таки здогадався, що це моя перша серіальна пропозиція (нарешті) і сподіваюсь ви не ображаєтесь на такий маленький жарт, але обіцяю, що вже наступна, якщо я зроблю такий пост - буде справжньою", - пообіцяла акторка.

Також Ірина звернулася до режисера Нікіти Торжевського, який підіграв їй у коментарях під дописом про заміжжя.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

"Ну а режисеру Нікіті Торжевському дійсно дякую, що дозволив хоч на майданчику здійснитися моїй мрії - вийти заміж!, - додала вона. - Сподіваюся, від мене ще не відписалися всі хлопці, і я маю шанс знайти своє справжнє кохання вже в реальному житті".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Іра Кудашова (@irinaa_kudashova)

Українському глядачеві Ірина Кудашова відома за роллю Вероніки Тихонової у серіалі про підлітків "Школа". З виходом серіалу Іра набула популярніть, а кількість підписників в Instagram за п'ять років зросла до мільйона.

Читайте також: Як змінилися актори серіалу "Школа" та де вони знаходяться під час війни в Україні: фото.

Кудашова розповідала, що після "Школи" зустріла кохання, яке обернулося для неї повним розчаруванням. Згодом з'ясувалося, що хлопцеві була потрібна не акторка, а її популярність.

"Був один хлопець, який мені дуже подобався. Але потім з'ясувалося, що він зі мною спілкувався заради піару в Instagram, щоб потім стати популярним. Для мене - це дико. Як можна спілкуватися з людиною заради чогось? Виявляється - можна" , – розповідала Ірина у 2019 році.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Торік у вересні заміж вийшла акторка серіалу "Школа"і співачка Анна Трінчер. Її обранцем став блогер Олександр Волошин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil