RU  UA

Дізнатися

Дженніфер Лопес показала кадри романтичного весілля з Беном Аффлеком у першу річницю шлюбу

Співачка присвятила коханому ніжні рядки

20 серпня 2023 року Дженніфер Лопес та Бен Аффлек відсвяткували першу річницю шлюбу. Пара одружилася через 18 років після їхнього скасованого весілля і розставання у 2004 році. Тоді співачка та голлівудський актор розірвали стосунки, не витримавши нав'язливої уваги ЗМІ та напруженої підготовки до свята. Але приказка "двічі в одну річку не війдеш" виявилася не про їхнє кохання. Зараз пара щаслива у шлюбі, про що Лопес розповіла у зворушливому посланні до Аффлека.

Читайте також: Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки: співачка вразила стрункою фігурою в купальнику.

"Рік тому, в цей день. Дорогий Бене, сиджу наодинці з собою і дивлюся на свою обручку. Почуваюся сповненою почуттів, моєму серцю хочеться співати. Як ми прийшли до цього, без перемотування. Боже мій, це моє життя", - написала 54-річна артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/jlo/

Лопес показала дві фотографії свого романтичного весілля з Аффлеком. На одній актор несе щасливу наречену на руках, а на іншій вони цілуються на тлі святкових салютів.

Фото: instagram.com/jlo/

На своєму весіллі Дженніфер Лопес змінила три вбрання від Ральфа Лорена. Вдень зірка сяяла в лаконічній сукні з рукавами-оборками, кльошним подолом у пишних рюшах і довгою фатою.

Фото: instagram.com/johnrussophoto/

Фото: instagram.com/johnrussophoto/

Увечері вона одягла сукню з глибоким V-подібним декольте, оголеною спиною та прозорим капюшоном. Наприкінці свята співачка з'явилася в розкішній сукні, прикрашеній перлинами.

Фото: JLO BEAUTY/TWITTER

Фото: JLO BEAUTY/TWITTER

Читайте також: Як Надя Дорофєєва виглядала на обох своїх весіллях: фото з Дантесом та Кацуріним.

Свято проходило в маєтку Бена Аффлека в Райсборо, штат Джорджія. На ньому були присутні рідні та друзі знаменитостей.

"Двадцять років між юнацькими мріями та дорослим світом любові та сім'ї, принесли в цей шлюб більше, ніж будь-хто з нас міг собі уявити, — говорила Лопес про своє весілля. - Багато років тому ми й уявити не могли, що попереду на нас чекає подорож стількома лабіринтами, стільки сюрпризів, благословень та задоволень. Все завершилося в цей момент, один із найдосконаліших у нашому житті. Ми не могли б бути щасливішими".

Дивіться також, у чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность