RU  UA

Дізнатися

Журналістка, яка повідомила про "підозрілий" виїзд Горбунова за кордон, хоче звернутися в СБУ

Пояснення ведучого її не переконали

На початку серпня видання "Цензор.НЕТ" повідомило, що 1 березня 2022 року Юрій Горбунов перетинав кордон Молдови та Євросоюзу, і зафіксували це "лише молдовські прикордонники". Також джерело розповіло виданню, що ведучий "їздив на елітний курорт в Іспанії", через що навколо його імені спалахнув новий скандал.

Коли стаття готувалася до публікації, Юрій Горбунов не відповів на запитання "Цензор.НЕТ" щодо підстав для виїзду. Ведучому ще немає 60 років, і він має лише двох неповнолітніх дітей.

Читайте також: Не всім дали дозвіл: Горбунов розповів, як чоловіки їздять до Польщі на зйомки "Голосу країни".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

В інтерв'ю Аліні Доротюк Юрій Горбунов сказав, що всі його виїзди за кордон є офіційними, і що в його паспорті є всі необхідні штампи. Також він пригрозив журналістам "привселюдною відповідальністю".

"Все, що написали "Цензор.НЕТ" і тому подібні видання, які належать певній політичній силі, нестимуть привселюдну відповідальність. Я вже подав заяву до відповідних органів для того, щоб усе це розслідували. Все. Відповідь буде. Цим займатиметься держава", - заявив Горбунов.

"Я не відпочивав на іспанських курортах. Я був у Барселоні та Жироні. Там, де були концерти з Дзідзьо та Олександром Пономарьовим", - додав він.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Журналістка "Цензор.НЕТ" Тетяна Ніколаєнко, яка є авторкою резонансної статті, не збирається сидіти склавши руки. У коментарі "Детектор медіа" вона заявила, що може звернутися до ДБР та СБУ для перевірки виїзду телеведучого.

Читайте також: Рідко користуюся: Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон.

"Не уявляю, що міг би ще сказати Горбунов про цю історію, крім того, що в нього все гаразд. Я планую найближчим часом також звернутися до ДБР та СБУ, щоб вони вивчили обставини, зазначені в моїй статті, - сказала вона. - Горбунов і мені міг сказати, що в нього все гаразд із виїздами, але він прочитав повідомлення і тиждень мовчав. Мені здається, коли все гаразд, то ти можеш дуже швидко пояснити, як і чому. Особливо знаючи, що ти публічна особа, а тема дуже дражлива. Горбунов навіть у цьому інтерв'ю обмежився загальними фразами, а не доказами чи поясненнями законності перетину кордону".

Дізнайтесь, які дев'ять категорій військовозобов'язаних чоловіків мають право на виїзд з України.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео