RU  UA

Дізнатися

Іде інформаційна атака: Олег Скрипка прокоментував скандал через виступ з росіянами

Знаменитість висловив свою думку з цього приводу

Виконавець Олег Скрипка опинився у центрі чергового скандалу через те, що виступив на одній сцені із росіянами. Зокрема, артист взяв участь у заході у Чорногорії, організатором якого виявилася російська продюсерка Марія Сьомушкіна.

Пресслужба музиканта не стала зволікати з відповіддю на критику та прокоментувала ситуацію. Так, представники співака заявили, що "розпочалася інформаційна атака". "Це несеться інформаційна атака. Спочатку обвинувачення у фашизмі, потім співпраця з росіянами, антифемініст. Ми це не будемо коментувати, на радість російській пропаганді. Ми завтра представляємо Україну в Брюсселі. І зараз все робиться для того, щоб зіпсувати свято в підтримку України", - заявила команда Скрипки у коментарі "Суспільному".

Читайте також: Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок.

Фото: instagram.com/o.skrypka

У соцмережах Олег також доповнив цей коментар, підтвердивши слова про "інформаційну атаку". "Ми виступали в Чорногорії з концертами. І я завітав на один захід, який мав допомогти українським дітям. А потім виявилося, що там були росіяни в організації чи десь там", - сказав чоловік у ролику, який з'явився на його сторінці на Facebook.

Нагадаємо, українець виступив на фестивалі Music Saves the World, який проходив у Чорногорії. Раніше він називався "Усадьба Jazz" та до 2019 року активно проводився у Росії.

Як пише Telegram-канал "Культурна прачечна", після того, як засновниця фесту перебралася до Лондона, вона почала проводити його і в інших країнах. І попри те, що Music Saves the World презентує себе як міжнародний захід, все ж в афіші заходу вказується, що це "by Усадьба Jazz".

Читайте на тему: Український фестиваль у Варшаві скасували через спонсорів-росіян: зірки відмовилися виступати.

"Скрипка не був заявлений на цьому фестивалі. За словами організаторки-росіянки Марії Сьомушкіної, лідер ВВ заїхав у гості і виступив експромтом разом "із музикантами-біженцями із Росії та співачкою Gladys із Франції". Цей фест Music Saves the World не що інше, як переформатована "Усадьба Jazz". З 2004 по 2019 рік джазфест проводили у Москві. У 2018 на ньому виступав SunSay, а в 2019 Іван Дорн, - йдеться у пості каналу. - Фест позиціонує себе як міжнародний, але перш за все він репрезентує саме російську культуру і підтримує російських артистів".

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

"Я запросила Олега на сцену і разом музикантами-біженцями з Росії та співачкою Gladys із Франції, стався чудовий jam session. На одній музичній частоті і в ім'я миру", – прокоментувала Сьомушкіна незапланований виступ Скрипки на її заході.

Фото: Facebook

Також відомо, що на цьому фестивалі було чимало росіян. На заході збиралися кошти на підтримку російських та українських артистів-біженців - про це заявлялося в афіші. Наразі пост Сьомушкіної видалений чи прихований.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие