RU  UA

Дізнатися

Мамина копія: молодша донька Ольги Сумської повторила її фото 40-річної давнини

Родина навідалася до українського міста під час гастролей

Молодша донька української акторки Ольги Сумської Ганна Борисюк вразила схожістю зі своєю зірковою мамою. Зокрема, 21-річна дівчина повторила її фото, зробивши його на тому ж самому місці.

Відповідні кадри Ольга опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На архівному кадрі вона позувала у 16-річному віці з темним волоссям, а позаду неї виднівся пам'ятник письменнику Миколі Гоголю, що розташований у Полтаві. "1982 рік Полтава", - йдеться у підписі до знімку.

Читайте також: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Ольга СумськаФото: instagram.com/olgasumska

Наступним Сумська оприлюднила фото своєї доньки, яка постала на тому ж місці у практично ідентичній позі. "Ганна на тому ж місці 40 років потому", - зазначила у підписі до світлини Ольга.

Донька акторки ГаннаФото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, Ганна Борисюк народилася у шлюбі Ольги Сумської з актором Віталієм Борисюком. Не так давно дівчина закінчила акторський факультет Національного університету імені Карпенка-Карого, оскільки вирішила піти стопами батьків та працювати акторкою. Також раніше мама дівчини повідомляла, що у її дитини вже відбулися одні із перших гастролей містами України.

У той час старша донька Ольги мешкає у Москві та продовжує мовчати про геноцид у рідній країні. Антоніна Паперна, як відомо, перебуває у цивільному шлюбі із російським актором Володимиром Ягличем, з яким виховує дітей. Вона народилася у першому шлюбі Сумської із актором Євгеном Паперним, з яким акторка розлучилася у 1991 році.

Читайте на тему: Не їде через дітей: акторка Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається в Москві.

Сама Ганна зізнавалася, що їй не вистачає спілкування із рідною сестрою. За її словами, раніше, коли Антоніна жила в Україні, вони були досить близькими.

"Вона мене дуже-дуже надихала. Було важко прощатися з нею, розуміючи, що все… Далі якось ти сама. Я пам’ятаю як у день її вильоту у Москву вибігала у піжамі на вулицю і просила її залишитись. Зараз не вистачає її уваги та якогось теплого слова. Хочеться бути близькими людьми та назавжди це зберегти. Допомагати одне одному та радіти", - розповідала про Паперну її молодша сестра.

Сумська з доньками та мамоюФото: instagram.com/olgasumska

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии