RU  UA

Дізнатися

Хвороба прийшла тихо: Інна Мірошниченко розповіла про серйозний діагноз названого сина

У хлопчика діагностували пневмонію

Тимур та Інна Мірошниченко стали батьками хлопчика Марселя, якого забрали з дитячого будинку у Житомирі. Дитина має відставання у розвитку та кілька діагнозів, з якими доведеться працювати. Раптово 2-річний малюк серйозно захворів, про що розповіла дружина телеведучого.

Хвороба проявилася у Марселя проблемами з диханням: хлопчик почав хрипіти і кашляти. Це налякало маму, і вона негайно відвезла його до лікарні.

Читайте також: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вдалося.

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

"Дихає зі звуком кальяну, який курять. Прийшли аналізи крові, там все теж червоне, я нічого не розумію", - розповіла Інна Мірошниченко перед візитом до клініки.

Незабаром жінка повідомила, що у хлопчика діагностували пневмонію – запалення легень. Вона вирішила тимчасово відмовитись від госпіталізації, оскільки прийомний син погано переносить спілкування з лікарями.

"Він починає задихатися від одного вигляду лікарів. Як зараз ставити йому крапельниці? Він не лежатиме 100%, - пояснила багатодітна мама своє рішення. - Попросила кілька днів на домашнє лікування. Дали три. Якщо через три не стане краще, то без варіантів".

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

Діагностика пневмонії була швидкою, оскільки аналіз крові робити не довелося: його здали напередодні разом із аналізом на гормони.

Читайте також: Закривають у шафах, ламають кінцівки: Інна Мірошниченко розповіла про життя дітей у дитбудинках.

"Я навіть не знала, що пневмонія може прийти так тихо, - зізналася Інна. - Температури не було. Почав кашляти і все. А потім раз і дихає ніби через бульбулятор".

Жінка опублікувала відео, в якому чути сильні хрипи, з якими дихає малюк. Проходити вдома інгаляції Марселю не дуже подобається, але мати не дає йому вибору.

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

Раніше пневмонію діагностували у 2-річного сина Даші Квіткової та Нікіти Добриніна. Хлопчика одразу ж госпіталізували до стаціонару.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие