RU  UA

Дізнатися

Акторка "Гаррі Поттера" Бонні Райт народила первістка і показала його фото

32-річна зірка вперше стала мамою

У квітні стало відомо про поповнення в сім'ї Деніела Редкліффа, тепер радісною новиною поділилася Бонні Райт. Акторка, яка зіграла у фільмах про Гаррі Поттера Джіні Візлі, повідомила, що народила первістка - сина.

Читайте також: Серіал про Гаррі Поттера знімуть із абсолютно новими акторами: що про нього відомо.

На особистій сторінці в Instagram новоспечена мама опублікувала фотографію новонародженого малюка, якого назвали Еліо Оушен Райт Лококо. Хлопчик народився 19 вересня. За словами 32-річної зірки, пологи пройшли вдома, поряд з нею знаходилися акушери та чоловік Ендрю.

Фото: instagram.com/thisisbwright

"Ми всі здорові та щасливі. Ми з Ендрю так любимо наше сонечко, - поділилася Бонні. - Я така вдячна нашій родовій команді, яка тримала нас за руки і зробила цю подорож такою радісною та захоплюючою. Народження – це найшаленіший досвід!".

Окремо Райт подякувала кожній акушерці, доулу, лікарю за підтримку під час вагітності та пологів, а також своєму коханому.

"Дякую Ендрю - моїй опорі протягом усіх пологів, у буквальному сенсі слова: я так міцно притискалася до тебе, а ти жодного разу не здригнувся. У Еліо найніжніший та люблячий тато", - зазначила акторка.

Фото: instagram.com/thisisbwright

Бонні та Ендрю одружилися у березні 2022 року. Весілля пройшло в екологічному центрі Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія. У квітні 2023-го акторка оголосила про вагітність, опублікувавши в соцмережі фото з круглим животиком.

Фото: instagram.com/thisisbwright

Райт зіграла у всіх фільмах про Гаррі Поттера. У 2015 році Бонні оголосила, що завершує кар'єру акторки, щоб сконцентруватися на режисурі.

Раніше Емма Вотсон і Деніел Редкліфф розповіли, у кого були закохані на зйомках "Гаррі Поттера".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей