Лайм

Неук і рецидивіст: Кондратюк жорстко відповів Козловському, який розповів про стягнення боргу

Продюсер залишив коментар, який згодом видалив

Нещодавно артист та військовослужбовець Віталій Козловський підтвердив, що більшу частину військової зарплатні віддає своєму екс-продюсеру Ігору Кондратюку. Ситуацію у коментарях активно почали обговорювати колеги та шанувальники, і згодом втрутитися також вирішив і сам колишній наставник чоловіка.

Зокрема, Кондратюк опублікував коментар, у якому назвав Козловського "неуком" та "рецидивістом з порушень авторського права". Як з'ясувалося потім, свою заяву продюсер з незрозумілих причин видалив, проте скриншот скандальних слів чоловіка з’явився в Instagram-stories самого Віталія.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Твою зарплату забирає виконавча служба, неук. За те що ти - рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше", - написав Кондратюк. "Людина, яка впевнена у своїй позиції, не буде видаляти коментар", - йдеться у підписі до скриншота.

Про те, що значну частину заробітку Козловський віддає Кондратюку, не так давно повідомив продюсер Вадим Лисиця. На захист мобілізованого виконавця стали колеги та фанати, заявивши, що у період повномасштабної війни робити так, м'яко кажучи, не слід.

Сам скандал з боргом, який нині становить 2 млн (мільйон Козловський уже виплатив) виник після розірвання робочих стосунків між Віталієм та Ігорем. У 2012-му році вони припинили співпрацю, розірвали контракт і співак пішов від свого наставника. При цьому він продовжив виконувати на концертах свої пісні, права на які залишилися у Кондратюка. Як наслідок, це призвело до судових позовів за порушення авторських прав і стало причиною того, що знаменитість винен своєму колишньому продюсеру величезну суму.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Сьогодні військова частина відраховує з мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф у держбюджет. Проваджень кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою карту, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю", - коментував ситуацію Віталій.

Читайте на тему: Посвята в артилеристи: Віталій Козловський показав, як стріляє з гаубиці.

У коментарях під постом більшість користувачів підтримують мобілізованого Козловського. Проте знаходяться і ті, хто пишуть, що "перед законом усі рівні".

Своєю чергою Кондратюк раніше пояснював, чому не пробачає борг колишньому підопічному, який з літа 2023 року став на захист Батьківщини. Під час розмови зі Славою Дьоміним він заявив, що Віталій має "понести відповідальність згідно закону":

"Я ставлюся до людей так, як би хотів, щоб ставилися до мене. Бачить Бог, деякі з тих, хто перемагав у "Шансі", винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. Причому дуже легко".

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil