RU  UA

Дізнатися

Списують майже всі гроші: Козловський розповів, як Кондратюк забирає його військову зарплату

Кошти стягують згідно з рішенням суду

Після того, як продюсер Вадим Лисиця заявив, що майже всю військову зарплату Віталія Козловського забирає Ігор Кондратюк, за мобілізованого співака заступилися колеги та фанати. Артист, котрий нині є солдатом Нацгвардії, прокоментував резонансний скандал.

В Instagram Козловський розповів, що колишній продюсер не захотів призупинити стягнення боргу, тому майже всі його гроші списують одразу ж після надходження на карту.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Фото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

За словами 38-річного співака, суди з Ігорем Кондратюком тривають уже понад 10 років. У 2012 році він розірвав контракт і пішов від продюсера, але продовжив виконувати на концертах пісні, права на які належать Кондратюку. Наслідком стали судові позови за порушення авторських прав, і нині Козловський винен екс-продюсеру величезну суму.

"Вже 1 мільйон я виплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю виплатити ще 2 мільйони, - пише співак. - Сьогодні військова частина відраховує з мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф у держбюджет. Проваджень кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою карту, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю".

Читайте також: Він би мене закотив у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком.

Козловський говорить, що через таку ситуацію не може скидатися на потреби свого підрозділу на передовій. Кондратюк при цьому не схотів піти на зустріч аристу-військовослужбовцю.

"До Кондратюка звернулися з листом призупинити стягнення під час проходження військової служби. Відповідь була така, що перебування на службі не заважає продовжити стягнення. Ось і все", - повідомив Віталій.

Фото: Facebook/ Instagram

Артист не хоче спекулювати статусом військовослужбовця, тому й надалі виплачуватиме борг. При цьому він вважає, що слід змінити законодавство, щоб у військових не блокували карти та не знімали кошти.

Читайте також: Не так уявляв своє життя: Віталій Козловський показав бліндаж, у якому живе з побратимами.

"Були б справедливими зміни в законодавстві, які дозволять не "душити" військових стягненнями на час війни. А тимчасово призупинити їх і продовжити вже після. Бо наскільки непосильно це поєднувати - зрозуміють лише ті, хто сам чи чиї близькі служать", - пише Козловський.

Також він додав, що нині перебуває у Києві, оскільки його перевели в іншучастину. "Не знаю, на скільки часу, але можливостей допомагати пацанам буде більше. Переможемо", - підсумував він.

Раніше Ігор Кондратюк відповів, чому не вибачає мобілізованому Козловському величезний борг.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ