Лайм

Погрожували смертю: Оля Полякова розповіла, як Тімоті з Кадировим залякували українських зірок

Співачка озвучила деякі деталі

Оля Полякова, яка опинилася в центрі скандалу через виступ на весіллі екс-прокурора Ростислава Ільницького, розповіла про погрози від Тіматі та Кадирова. За словами співачки, вони залякували деяких українських артистів ще на самому початку повномасштабного російського вторгнення.

Деталями виконавиця поділилася під час розмови з Дмитром Гордоном. Висловитися на цю тему Полякова вирішила тоді, коли питання стосувалося Потапа, який під час російсько-української війни виїхав за кордон. Зокрема зірка припустила, що Олексія могли залякати, так само як і інших українських артистів, яким погрожували смертю.

Читайте також: Караван іде, собаки гавкають: Потап зачитав реп про скандали, які зіпсували його репутацію.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Потап - великий артист, заслужений. І тут люди трохи йому не пробачили… Того, що він довго був за кордоном. Хоча у Льоші на той час був найінформаційніший блог в інстаграмі. Він це робив, і він це фінансував. Це були круті ролики, промови, він дуже-дуже активно… А потім щось сталося. І в мене є підозра. Що його залякали…", - розповіла вона.

"Деяким артистам, багатьом артистам, дзвонили Тіматі разом із Кадировим і погрожували. Погрожували так, як вони вміють погрожувати. Вони дзвонили і погрожували смертю, вбивством рідних, вони говорили, що ми знайдемо тебе в будь-якій точці світу і поріжемо на хутра. Я це точно знаю. Я знаю двох артистів, яким телефонували. Я не можу сказати, хто це. Але ці артисти не скурвилися і продовжили робити свою справу, а деякі чомусь замовкли, - також поділилася артистка.

Читайте на тему: Йому я б обличчя набив: звільнений з полону військовий "Тавр" висловився про Влада Яму.

При цьому знаменитість наголосила, що абсолютно кожна людина "має право на страх", оскільки, за її словами, у кожного "різне відчуття самозбереження": "Я зараз не хочу нічого сказати. І я абсолютно впевнена, що в будь-якої людини є право на страх. У людей різне відчуття самозбереження".

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Полякова також разом із доньками виїжджала за кордон. Проте у липні минулого року повернулася. Напередодні приїзду додому артистка зізнавалася, що сумує за своїм чоловіком, а також має бажання приїхати, аби виступати з благодійними концертами.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024