RU  UA

Дізнатися

Камалія заявила про "дружні" стосунки з Захуром після заяв про розлучення

Артистка озвучила нові подробиці особистого життя

У квітні цього року виконавиця Камалія оголосила про розлучення із Мохаммедом Захуром, з яким була у шлюбі близько 20 років. Після цього з боку артистки пролунало ще кілька заяв, а цього разу вона розповіла, як нині спілкується із батьком своїх дітей.

Так, в інтерв'ю для програми "Ближче до зірок" знаменитість зізналася, що зуміла зберегти зі своїм колишнім обранцем дружні та партнерські стосунки. При цьому називати причину розлучення з мільярдером жінка не стала.

Читайте також: Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"У нас дружні стосунки, все добре. Він із дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом із батьками. У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних", - висловилася вона.

Також Камалія не приховує, що має складні взаємини з донькою екс-чоловіка від першого шлюбу. Як відомо, Моххамад був в офіційних стосунках з росіянкою, з якою виховує двох дітей: Тетяну та Армана. Ще тоді, коли всі разом мешкали у Британії, відносини між виконавицею та Тетяною загострилися та нерідко ставали причиною конфліктів. Наразі ж співачка каже, що намагається уникати зустрічей із донькою Захура від попередніх стосунків: "Різні погляди… І ревнощі її до батька, і політичні якісь там моменти".

"Захур придбав окрему квартиру в Британії і мої діти живуть з ним, окремо від Тані. Коли я приїжджала, ми один раз бачились на спільному шкільному заході, а так… у мене великого бажання спілкуватися немає", - також додала вона. Раніше ЗМІ також писали, що саме непрості відносини артистки з донькою Захура Тетяною могли стати однією з причин розлучення.

Читайте на тему: Рія, Лаура, Емілія та інші незвичні імена, які українські зірки дали своїм дітям.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нагадаємо, разом з колишнім чоловіком співачка виховує двох доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. Після новини про розлучення пара неодноразово виходила у світ разом, через що наштовхнула шанувальників на думку про можливе примирення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность