RU  UA

Дізнатися

ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогеркою Аллою Барановською: що відомо

Пара виховує сина, який народився у 2017-му

Народний депутат України Микола Тищенко розлучається зі своєю дружиною Аллою Барановською, з якою був офіційному шлюбі останні 7 років. У листопаді колишні закохані подали відповідну заяву до Оболонського районного суду Києва. Вже відкрито провадження стосовно цього питання.

Така інформація опублікована на порталі Судової влади України. 14 листопада екс-пара подала заяву до суду, а вже 20 листопада розпочалися судові процеси щодо розлучення зіркового подружжя, передає Bihus.Info.

Читайте також: Гуморист "Кварталу" Юрій Великий випустив пародію на Тищенка в Таїланді: відео.

Фото: instagram.com/allabonya

Тищенко та Барановська одружилися у 2016 році. Наступного року у подружжя народився син Давид, яку якому нині шість років. У минулому дружина народного депутата активно ділилася подробицями особистого життя у соцмережах, проте на початку 2023-го перестала настільки активно говорити про особисте. Тоді під час спілкування зі своїми підписниками у соцмережах написала наступне: “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом”.

Фото: instagram.com/allabonya

У травні Барановська привітала свого обранця з днем народження, а також опублікувала спільне фото із ним. Більше того, у Instagram жінка зізнавалася, що навіть задумувалася над другою дитиною, проте вони з чоловіком вирішили поки не поспішати з цим питанням. "Ми з чоловіком дуже хочемо ще діток, але я чесно не готова зараз взагалі. Інколи жалкую, що не народила одразу другу дитину, бо зараз складний час, щоб брати відповідальність за нове життя. Все буде, але трохи згодом, і вже малий хоче двох братів", - писала тоді Барановська.

Фото: instagram.com/allabonya

Читайте на тему: Текст по-дебільному написано: у мережі висміяли гнівний пост Тищенка на адресу журналістів.

Нагадаємо, Тищенко був обраний депутатом від партії "Слуга народу" у 2019 році. До приходу у політику він був відомий публіці, як власник мережі закладів харчування "Наша карта" (ресторани "Велюр", "Рішельє", "ТургєнєФ", "Сейф", "Три вилки", Coin, W Lunch, пляжний комплекс Olmeca Plage, бар "Фаренгейт"), а також як телеведучий та шоумен.

Барановська у минулому – модель, а нині є власницею мережі салонів краси Clipse. Перед тим як йти в політику, Тищенко переоформив частину свого ресторанного бізнесу саме на неї. Наразі Барановський належить близько 74,5% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ "Римід" ("Велюр").

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представителя Нидерландов Йоста Кляйна дисквалифицировали из "Евровидения-2024" за несколько часов до финала