RU  UA

Дізнатися

Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier

Дівчина не побоялася висловити свою думку

Окрім блогера Олександра Волошина, Машу Єфросиніну розкритикувала і дружина Володимира Остапчука Катерина. Так, Полтавська у соцмережах дорікнула відомій ведучій за браслети Cartier та її "хитку" проукраїнську позицію.

Відповідну заяву дівчина зробила на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, вона прокоментувала докори Єфросиніної у бік Трінчер, яка хвалилася отриманим у подарунок від чоловіка Porsche. Під час інтерв’ю зі співачкою Єфросиніна звернула на це увагу та розкритикувала її, у той час як сама одягла на зйомку дорогі прикраси.

Читайте також: Стівен Кінг засудив республіканців, які провалили голосування щодо допомоги Україні.

Фото: instagram.com/poka.tya

"А Cartier не робить німб із золота? Хочу подарувати Маші на Новий рік. Я теж проти того, щоб показувати, як чоловік дарує Porsche. Бо мені не дарують. Але я, як і Маша, за те, щоб лайкати і підтримувати подругу, яка зараз на лакшері відпочинку біля океану, який коштує як половина того Porsche (а він же не новий). Бо друзів треба підтримувати. Пишаюся чіткою позицією", - висловилася про цю ситуацію молода обраниця Остапчука.

Також Катерина звинуватила ведучу в тому, що вона прорекламувала російський серіал на чималу аудиторію в Instagram. Єфросиніна, як відомо, записала відеозвернення, у якому закликала українців не споживати російський контент, зокрема пропагандистський серіал про ностальгію за Радянським Союзом "Слово пацана".

"Серіали дивитися — тільки українські! (хоча знімати українські не можна зараз, як вважає Маша, бо Горбунов її колись образив). Несподівано тільки прорекламувала рос серіал на 2 млн аудиторію (бо якщо це не реклама, то або манія величі — вважати, що якщо у відео накричиш на тих, хто його дивиться, то тьотю Машу злякаються і не дивитимуться. Або глобальна тупість). Але ж це на благо, блін! За Україну! Ну і лайки ставлять — теж приємно", - зауважила Полтавська.

Читайте на тему: Просування культури ворога: Мінкульт висловився про популярність серіалу "Слово пацана" в Україні.

Фото: instagram.com/poka.tya

Фото: instagram.com/poka.tya

Зробити низку їдких заяв дівчина вирішила у тому числі через те, що Єфросиніна відмовилася працювати з Володимиром Остапчуком та заявила, що ніколи не вийде разом з ним на одну сцену. Про це розповіли в агенції "Дядя Жора" виданню "Главком". Там йшлося про те, що коли компанія чи особистий замовник захоче виступ за участі Марії, слід пам'ятати про її принципову умову - знаменитість навідріз відмовилася виступати з Володимиром. Що саме призвело до такої позиції Єфросиніної, наразі залишається невідомим. У мережі припускають, що причина може ховатися у скандальних заявах шоумена про жіночу депіляцю.

Крім того, між Єфросиніною та Остапчуком існують й інші конфлікти. На початку листопада ведуча назвала чоловіка брехуном.

"Остапчук, це людина прийшла і повністю про все набрехала. Він розповів про своє щасливе прекрасне життя з жінкою і дітьми. Набрехав, бо він півроку вже як живе з іншою жінкою. Йому з цим жити і його совісті теж", - говорила вона. Тоді зірка пригадала, як Володимир прийшов до неї на інтерв'ю та був нещирим, говорячи на тему сім'ї, адже заявив, що щасливий у шлюбі зі своєю на той момент дружиною Оленою Войченко. Однак це було не так, оскільки, за словами Марії, шоумен вже півроку жив з іншою жінкою - Христиною Горняк, яка була його другою дружиною.

  • Подорожує по світу та співає російською: нещодавно ми розповіли, де зараз український співак Олег Кензов.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео