RU  UA

Дізнатися

Волошин назвав Єфросиніну лицеміркою за критику розкішного життя з Анною Трінчер під час війни

Блогер різко висловився на адресу ведучої

Олександр Волошин після виходу інтерв'ю Маші Єфросиніної з його дружиною Анною Трінчер назвав телеведучу лицеміркою. Блогеру не сподобалося, що інтерв'юерка розкритикувала співачку за розкішне життя під час війни, тоді як сама сиділа в люксових прикрасах.

Напередодні Єфросиніна присоромила Трінчер за показушність у соціальних мережах, зокрема за публікації з дорогим подарунком від чоловіка – Porsche. Сам блогер також неодноразово вихвалявся доходами та квартирами у Києві, які придбав під час повномасштабного вторгнення. Ведуча сказала співачці, що вони з чоловіком "наче з космосу".

Читайте також: Дружина Остапчука показала коштовний подарунок, який зробив ведучий їй на Миколая: фото.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

"Дивні були відчуття, що ви наче з космосу. У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут... Porsche! Для мене це було... Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто, як для показушності? Це робить боляче тим людям, яким нема чого їсти. Немає знеболювальних у лікарнях у людей, яким відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - сказала Марія.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Претензія Єфросиніної, чий чоловік у лавах ЗСУ наближає перемогу України, не сподобалася Волошину. Чоловік Трінчер заявив, що ведуча лицемірна людина, яка критикує за розкіш інших, а сама прийшла на інтерв'ю у брендових ювелірних речах.

"Один момент, коли про це може розповідати людина, яка зараз перебуває на фронті або віддає всі свої гроші на благодійність. Але коли це робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить у кольє за 50 тисяч гривень та браслетах Cartier, які коштують тисячі доларів. Якщо у тебе така позиція, то навіщо одягати на інтерв'ю Cartier. Це просто верх лицемірства", - обурився блогер в Instagram.

Читайте також: Можу дозволити собі: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин розповідав, що є власником трьох квартир у Києві, дві з них коштували 25-річному українцю 180 тисяч доларів. Придбану нерухомість блогер планує здавати, щоб мати пасивний дохід.

"Зроблю ремонт і здаватиму, орієнтовно за 900-1000 доларів на місяць. За півроку мій пасивний дохід збільшиться до 50 тисяч гривень на місяць. До 30 років я хочу купити багато нерухомості і вийти на дохід у 50 тисяч доларів на місяць", - ділився планами Волошин.

Щодо заробітків українця, то раніше він розповідав, що йому вдається за місяць заробити понад 50 тисяч доларів.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Напередодні інтерв'ю Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення. Пара блогерів була в шюбі два роки.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео