RU  UA

Дізнатися

"Подружка" Тома Круза Ельсіна Хайрова підтримує агресію РФ в Україні: в мережі з'явилися докази

За "старання" для батьківщини жінці вручили грамоту

Донька колишнього депутата Держдуми Ельсіна Хайрова, якій приписують роман із голівудським актором Томом Крузом, спонсорує російські злочини в Україні. Підтвердженням цьому є відео, яке оприлюднили у мережі. У ролику можна почути слова подяки росіянці за безпілотники, прилади нічного бачення та бронезахист для армії гвалтівників, грабіжників та вбивць.

Такий "презент" Хайрова нібито підготувала спільно зі своїм батьком. Про це у зверненні-подяці заявив командир розвідувального батальйону спеціального призначення "Спарта" Артем Жога. Відповідне відео опублікувала російська журналістка Ксенія Собчак.

Читайте також: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Фото: скриншот

У ролику Жога стоїть над лі безпілотників та інших перерахованих приладів та не жалкує слів подяки для "подружки" Тома Круза. Росіянин дякує Хайровій за внесок у ведення бойових дій в Україні, яку, за його словами, "підтримують європейські країни та блок НАТО".

Окрім того, у відео показали дві грамоти, які росіянці видали разом з батьком. У них говориться наступне: "Ви вносите вклад у виповнення задач на просторах "Донецької Народної Республіки", попри так названі санкції на адресу як "ДНР" і Російської Федерації, так і конкретно нашого батальйону. Ми раді бачити вас в числі наших поплічників і готові заявити про це всюди, де буде необхідно".

Фото: скриншот

Коли саме був знятий ролик, опублікований Собчак, залишається невідомим, проте у ньому згадується про стрічку Альфа Р - російський проект, який був знятий у 2020 році. У фільмі розповідається про так званий "маловідомий епізод війни на Донбасі", де можна почути популярні пропагандистські наративи про "поганий Захід" і тому подібне.

Читайте на тему: Дивляться попри війну: українські блогери оскандалилися через російський серіал "Слово пацана".

Що стосується самої Хайрової, то вона, як відомо, має британське громадянство. 36-річна світська левиця, нагадаємо, є дочкою колишнього депутата Держдуми, а також колишньою дружиною російського магната Дмитра Цвєткова. Разом із екс-обранцем вона була власницею численних маєтків за кордоном, а також автомобілів, ювелірних виробів та інших коштовних предметів.

Днями у мережі заговорили про можливий зв'язок Хайрової із 61-річним Томом Крузом. Їх разом нібито помітили на вечірці в лондонському районі Мейфер. "Вони були нерозлучні, явно пара. Здавалося, він був просто зачарований нею", - висловлювалися про їхні можливі стосунки очевидці.

Тим часом батько Ельсіни поспішив спростувати ці чутки та назвав подібні заяви про його доньку "оплачуваним брудом": "Це нісенітниця повна... Бруд оплачуваний, який зливають".

Ельсіна ХайроваФото: instagram.com/elsina_k

Своєю чергою інсайдери видання Daily Mail пишуть про те, що Круз та Хайрова прийшли разом на цей захід у Лондоні, а також разом покинули його. Цей вчинок з їхнього боку здивував гостей і став причиною для поширення чуток про можливі романтичні відносини між ними.

  • Тим часом нещодавно відома російська ведуча родом з України похвалилася, що її син доєднався до армії окупантів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии