RU  UA

Дізнатися

Викрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у потягу "Укрзалізниці"

Виконавець вийшов на зв'язок після інциденту

Реп-виконавець Олександр Ярмак (більше відомий публіці під псевдонімом YARMAK), який служить у ЗСУ з перших днів повномасштабної війни, розповів про неприємний випадок зі свого життя. Чоловік повідомив, що його пограбували у потягу "Укрзалізниці", коли він їхав сполученням Дніпро-Київ.

Деталі цього інциденту артист озвучив у своєму блозі в Instagram. Зокрема, він поділився, що ситуація сталася уночі. У військовослужбовця забрали рюкзак, в якому були ноутбук та камера GoPro. За словами Олександра, злодії просто відкрили купе та зайшли всередину, поки він спав.

Читайте також: Вже втретє: в Києві пошкодили автівку Сашка Положинського, який служить у ЗСУ.

Фото: instagram.com/yarmak_music

"Їхав потягом Дніпро-Київ, вночі злодії відкрили купе, вкрали рюкзак із ноутбуком, з GoPro. Так само в сусідньому вагоні в іноземців теж украли рюкзак, і вкрали ще у людини курточки та AirPods. Таке відчуття, ніби це відео записувалося десь у 98-му. Але це, на жаль, 2023 рік, і ось такий сервіс надає "Укрзалізниця", яка, я вже не вперше чую за останній час такі випадки", - говорить він.

Ярмак додає, що буквально минулого вечора у потягу цього ж сполучення в іншого військового викрали усі речі, і через це йому довелося виходити просто у взутті, штанах та футболці. Тому будьте обережні, стежте за своїми речами. Ну і, звісно, "Укрзалізниця", прийміть якісь дії", - звернувся до користувачів мережі музикант.

Фото: instagram.com/yarmak_music

Окрім того виконавець, дав пораду іншим військовим та закликав їх тримати всю інформацію у безпечних місцях, використовуючи для цього потрібні носії чи гаджети.

Читайте на тему: Анатолія Анатоліча пограбували в Парижі: ведучий залишився без карток і дорогого гаманця.

"Так само порада для військових. Всю інформацію, яку ви записуєте на різні засоби, на GoPro, на телефони, планшети, ноутбуки - все зливайте на якийсь захищений носій, який перебуває у безпечному місці. Тому що у мене найцінніше, що я сьогодні втратив, це інформація, унікальні кадри з різних історичних військових подій на фронті, які, на жаль, вже ніяк я не зможу відновити, і залишилося лише те, що було зняте на телефон", - сказав захисник.

У коментарі виданню "Факти ICTV" артист також прокоментував на даний момент пасивну позицію "Укрзалізниці" та поліції щодо крадіжки, яка сталася. "Повинні були подивитися з камер, як це сталося, але поки що тихо. Поліція прийняла мою заяву – вони заявили, що крадіжки саме на цьому маршруті (Дніпро – Київ) – регулярні", - заявив Олександр.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале