RU  UA

Дізнатися

У напівпрозорій блузі та бюстгальтері: Ілона Гвоздьова похвалилася новими формами після мамопластики

Підписники засипали зірку компліментами

Восени танцівниця Ілона Гвоздьова наважилася на збільшення грудей, і раніше навіть назвала суму, яку витратила на пластичну операцію. Цього разу знаменитість похвалилася, який вигляд має її бюст після проведеної маніпуляції та періоду реабілітації.

На своїй сторінці в Instagram хореограф оприлюднила короткий ролик, у якому постала у напівпрозорій блузі. Неозброєним оком можна помітити білий мережений бюстгальтер, який вдало підкреслив нові форми жінки. В цілому її образ складався також з білосніжних брюк та піджака такого ж кольору.

Читайте на тему: Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Ілона Гвоздьова збільшила грудиФото: instagram.com/ilonagvozdeva

І поки одні користувачі мережі розхвалюють красивий лук танцівниці, інші тим часом не жаліють для неї компліментів стосовно нових грудей. Чимало юзерів пишуть про те, що результати пластичної операції вийшли успішними і бюст зірки має гарний вигляд. Ось деякі коментарі людей на цю тему:

"Гарно! Хто б що не казав, а дуже личить!", "Груди бомбезні!", "Просто красуня!", "Гарна! Мрії збуваються! На щастя!", "Вам дуже пасує".

Про рішення збільшити груди Гвоздьова раніше розповідала у своєму фотоплозі. Зокрема, наприкінці жовтня вона поділилася, що вже зробила відповідну операцію. Хореограф обрала імпланти об'ємом 320 мл, що відповідають другому розміру.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Своє бажання зробити мамопласику знаменитість пояснювала заявою про те, що хоче "почуватися більш жіночною". До операції Ілона зізнавалася, що у відображенні у дзеркалі "бачить маленьку худорляву дівчинку, яка з кожним роком все більше нагадує старшу сестру доньки, аніж жінку".

"Навіщо я хочу збільшити груди? Відповідь одна: для себе, для свого внутрішнього стану. І це не про впевненість чи про комплекси, гонитву за трендами чи інста-самками, це саме про естетичну насолоду самої себе, про любов до себе, про турботу про себе. Я завжди відверта з вами, мої любі друзі, і хочу надалі бути щирою! Я не боюся хейту чи осуду, це моє життя, моє тіло і мої думки…", - висловлювала свою думку вона напередодні операції.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смелый образ на Каннском кинофестивале - как выглядела певица, какая была цель ее визита

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ирина Горовая назвала Потапа отличным отцом и рассказала, что у него хорошие отношения с сыном Андреем

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни