Лайм

Коли відбудеться прощання з Віталієм Білоножком: дата і місце церемонії

Поціновувачі його творчості зможуть провести артиста в останню путь

Прощання з народним артистом Віталієм Білоножком, який помер на 71-му році життя, відбудеться у п'ятницю, 12 січня. Траурна церемонія пройде у Києві в Національній філармонії України, де в жовтні 2023 року в останню путь провели Ніну Матвієнко.

Про це повідомили Дмитро Гордон і Олеся Бацман у спільному стримі на YouTube. Журналісти уточнили, що прощання зі співаком розпочнеться об 11:30 й триватиме до 14:00. Місце поховання Віталія Білоножка поки що не відомо.

Читайте також: Сльози душать: Павло Зібров зворушливо вшанував пам'ять свого друга Віталія Білоножка.

Віталій Білоножко Фото: 1+1 media

"Прощання з Віталієм Білоножком відбудеться у Національній філармонії в Києві, в центрі столиці України. У п'ятницю з 11:30 до 14:00", - сказав Гордон, який тісно знайомий з родиною покійного артиста.

"Ті, хто його любить, ті, хто його знає, хто просто цінує його талант і чудові пісні, які вони разом зі Світланою співали, будь ласка, ви можете приходити, щоб попрощатися. Сім'ї буде приємно, якщо ви прийдете і проведете його в останню путь", – додала Бацман.

Кадр з інтерв'ю Гордона з Білоножком Фото: YouTube

Нагадаємо, Віталій Білоножко помер 9 січня. Першими трагічною звісткою поділилися у Буринській міській раді Сумської області, звідки родом Білоножко.

"Віталій Білоножко завжди був бажаним гостем на Буринщині, його виступи на концертних сценах ставали справжнім святом для земляків, збирали сотні та тисячі поціновувачів. До самого серця пронизували слова пісень, які мчали срібними струнами душі співака, як молитва, як заповіт, як настанова, як спогад про дитинство… Його харизма, щирість і відкритість, якими немов обіймав оксамитовим баритоном, навіки звучатимуть у наших серцях...", - йдеться у джерелі.

Пізніше стало відомо, що останні дні свого життя 70-річний артист провів у лікарні. Його дружина і партнерка по сцені Світлана Білоножко розповіла, що у співака зупинилося серце. Подробиць захворювання чоловіка співачка повідомляти не стала.

Читайте також: Ніна Матвієнко перед смертю закликала молитися за Україну: її донька оприлюднила аудіозапис.

Віталій Білоножко народився 11 червня 1953 року у селі Слобода Буринського району Сумської області. Співак виступав на сцені у дуеті з дружиною, також подружжя разом започаткували власний проект-фестиваль сімейної творчості "Мелодія двох сердець", де брали участь українські артисти зі своїми родинами.

Віталій і Світлана Білоножки Фото: facebook.com/ukranews

Раніше Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня